Cégünk orvosi, kozmetikai, természetgyógyászati gépek és termékek gyártásával, forgalmazásával és a tradicionális kínai eljárások oktatásával foglalkozik. Lépésenként, és egyedi szemléletmódunkkal jutottunk el addig, hogy meghatározó helyet foglalhatunk el a szakmában.

BemutatkozásA BAMBUSZVIRÁG Kft. vezető kozmetikusaként nehéz feladat hárul rám. A kozmetika az életem, több mint 34 éve választottam ezt a hivatást. 22 éve magánvállalkozó vagyok, a gyantakaparástól a masszázson át a cégvezetésig mindent megtanultam. Ennyi év alatt többször éltem meg csúcsokat és mélypontokat - mindannyian tudjuk, hogy milyen ez az érzés. Mára azonban azt is meg kellett tanulnom, hogy nem elég csak jó szakembernek lenni…
Egy "normális" piacgazdaság úgy működik, hogy a kínálat és a kereslet egyensúlyban van, a szolgáltatások és az emberek igényei egymásra találnak. Az utóbbi időszak hanyatlása az élet minden területére kihat, így egyre nehezebb megélni. Aki nem ismeri fel ennek a veszélyeit, pillanatok alatt eltűnhet a süllyesztőben.

Mint kozmetikus, és mint természet- és hajgyógyász az elmúlt években többször voltam tanulni a világ két ellentétes pólusán. Megtaláltam - a kolleganőimmel megtanultuk és alkalmazzuk a legkorszerűbb és leghatékonyabb eljárásokat, hatóanyagokat.


Mindig arra törekszünk, hogy olyan kezeléseket végezzünk, amelyekben a minőség, az ár és a megbízhatóság arányban vannak egymással.

Nyugat-Európából a legmodernebb technikát hoztam magammal. A mi kultúránkra jellemző, hogy csak annak hiszünk, ami látható és mérhető, vagyis materiális (kézzel fogható).
A távol keleten azonban kifejezetten olyan különlegességeket kerestem, amelyek nálunk még ismeretlenek.

Ottani orvostanáraimtól a több ezer év letisztult tapasztalatának egy részét sajátíthattam el, amiket ma már Magyarországon egyre többen alkalmazunk. Az első pillanattól kezdve arra törekszem, hogy Ti a kollegák, akik megbíztok bennünk, és minket választotok, mindig érezzétek, hogy közületek való vagyok.Azt tanultam egyik bölcs mesteremtől, hogy a világban nincs tökéletes, nincs örök, nincs állandó -


- minden változik.Ezért a megszerzett gyakorlati tapasztalatokat is folyamatosan frissíteni kell. Így lesz az általunk átadott tudás megalapozott, melyet megosztunk Veletek, és közösen gyarapítunk tovább.

Míg Európában inkább a számok diktálnak, addig Keleten a szellem és a lélek is az EGÉSZ részét képezi. Nem lehet különválasztani a gyógyászatot a szépségipartól, mert az embert egy egységként kezelik, ahol a haj, a köröm, a bőr nem egy-egy különálló szerv.

A nyugatról és keletről jövő szemléletet és tudást, itthon úgy kell átadni, hogy ezek elfogadhatók, és a mindennapokban is biztonsággal használhatók legyenek. Ez - csak egy jól működő csapatban, folyamatos tanulás mellett lehetséges.Ezért köszönettel tartozom, a családomnak, a Coco referencia kozmetikánknak, a pécsi irodának, és természetesen kiemelt helyen a kollegáknak a partnereinknek.
Amerre csak jártunk, mindenütt elismerték a tudásunk. Jó érzés volt magyar szakembereknek lenni, ilyenkor mindig nagyon büszke vagyok mindannyinkra. Célunk, hogy elképzeléseink találkozzanak a Ti igényeitekkel. Úgy érzem, az elmúlt évek sikeresek voltak. Számos új és különleges eljárást, gépet, kezelést és hatóanyagot honosítottunk meg.


Ezeknek a tanulmány utaknak az elsődleges céljuk az, hogy más népek tudását is megismerjük, ötvözhessük a keleti és nyugati filozófiát, és együtt teremtsünk hosszú távon anyagi és erkölcsi biztonságot maguknak.
"SENKI SEM TUD MINDENT, DE MINDENKI TUD VALAMIT"Köszönjük az érdeklődésedet a
Miaomei és a Bambuszvirág Kft nevében
Kövesné Veszprémi Rita és csapata