A bambuszvirág® rendszerMegszűnt a területvédelem, most már számodra is elérhető, hogy alkalmazni tudd a munkád során a Kínai gyógymódok gyakorlati eredményeitRendszerünk


Sokáig csak a franchise-tagoknak jutott az a kiváltság, hogy a bambuszvirág® rendszerrel dolgozhassanak (a MIAOMEI® továbbfejlesztett változata. Kecskemét és Szolnok kivételével már az egész országban megszűnt a területvédelem).

Most egy új lehetőség vár az egészségmegőrzéssel, kozmetikával, fiatalítással, masszázzsal, fogyasztással és testkezeléssel foglalkozó szakemberekre, és a téma iránt érdeklődőkre.

Ennek a különleges, tradicionális kínai módszernek 10 ezer éves múltja van. Nálunk már 2005 óta folyamatosan bizonyít. Az idők folyamán kiderült, hogy sokkal több embernek van a bambuszvirág® kúra segítségére szüksége és igénye, mint amennyi szakembert kiképeztünk.Hogyan segíti a munkádat, ha csatlakozol a bambuszvirág® rendszerhez?

A szakemberek képzése nagyon beszűkült, jobbára csak a tünetek eltüntetésével foglalkozik. A problémák okainak kiderítése háttérbe szorul, pedig az eredményes munkához erre feltétlenül szükség van. A szakmai alapképzés nem érinti a keleti gyógyászatot, a hagyományokat, mint lehetőséget. Pedig ezt az egész világon mindenhol elismerik és egyre többen a szakmában is sikeresen alkalmazzák...

Annak a vendégnek, akinek lehetősége van a szolgáltatásainkat igénybe venni, arra is igénye van, hogy a komplex kezelést minden téren jól képzett, holisztikus szemléletű, szakembertől kapja.Ennek a különleges tudásnak a megszerzéséhez nyújtunk Neked lehetőséget...

Érdemes tovább olvasnod, bármilyen technikával, készülékkel, módszerrel dolgozol, azt nem kell lecserélned, mert ez minden módszert még eredményesebbé tesz. A nálunk megszerzett tudást mindenhol jól tudod alkalmazni, a medicínákkal együtt be tudod építeni a munkádba.Pontosan mit jelent ez?

Ha kozmetikus vagy, akkor szükséged lehet olyan szerre, ami belsőleg is segít eltüntetni pl. az aknét, a pigmentfoltot, a rosaceát, a nem kívánatos szőrszálakat, a vízhiányos, száraz bőr kialakulásának az okait...

Ha masszőr vagy, jó szolgálatot tesz a gerinc problémák, hátfájás, lumbágó kezelésénél az a megadott pontkombináció, amivel ez a rendszer dolgozik...

A természetgyógyászati tevékenységedet biztonsággal egészítik ki a speciális gyógyteák, moxák, triász kori sók, fürdőfüvek, lábáztatók...A TUDÁS HATALOM! SZEREZD MEG TE IS, ÉS OLYAN SIKEREID LESZNEK, MELYEKRŐL NEM IS ÁLMODTÁL!

SOKAN ISMERIK, DE EDDIG CSAK KEVESEN ALKALMAZHATTÁK EZT A CSODÁT.A bambuszvirág® rendszer egy teljes, komplex rendszer, amely 3 önálló, de egymással szorosan összefüggő és egymásra épülő - kombinálható egységből áll.I. Egészségmegőrzés

Kínában az emberek másképp vélekednek az egészség-betegség fogalmáról. A legfontosabbnak a betegségek megelőzését tartják. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a hagyományuk, ha a császár megbetegedett, lecsapták az orvosa fejét. A jó orvos mellett nincs, vagy kevés a betegség, mert azt megelőzni kell, vagy azonnal visszaállítani az egyensúlyt, amikor az kibillen. Nekünk is követnünk kellene a példát, s ennek érdekében kínai orvosok tanácsai alapján gondosan építettük fel a rendszernek ezt a részét és nagy hangsúlyt fektetünk rá. Ugyanezt tanácsoljuk neked is... Sokkal egyszerűbb a bajt megelőzni, mint orvosolni.II. Medical fogyasztás (orvosi háttérrel rendelkezik)

Az emberek egészségi állapota egyre rosszabb. A testi okok mögött kivétel nélkül, mindig lelki problémák húzódnak meg. Mi, európai emberek egyre inkább megtapasztaljuk, hogy a test és a lélek egységet képeznek. A holisztikus szemléletű bambuszvirág® rendszer kihasználja a fejlett nyugati orvostudomány legújabb vívmányait a keleti tradicionális tudással ötvözve. A rendszer mellett orvosokból, dietetikusokból álló csapat működik, tanácsot, segítséget nyújtanak a munkádat során, nincs szükség saját orvosra. A kezelés súlycsökkentő hatása nem csak a masszázsnak köszönhető, a régi kínai receptek szerint összeállított étrend-kiegészítőkkel, a gondosan felépített étrendjeivel, és a fantasztikus hatású zsírégető krémével a személyre szólóétrendekkel együtt válik olyan fogyasztó rendszerré, amely teljesen egyedi, semmihez sem hasonlítható.III. SPA - Selfness - Wellness

Ezek a fogalmak magukba foglalják a test ápolásának, kényeztetésének valamennyi részét, természetesen a lélekkel összehangolva. A rendszer célja, hogy az elfelejtett fürdőkultúrát visszacsempésszük a mindennapokba, és az élet szerves részévé váljon. Az egész világon egyedülállónak számít az a kezelés, amely Kína olyan területéről származik, ahol az emberek a mai időkben is átlagosan 120 évig élnek. Ebben a legirigylésre méltóbb az, hogy az időskort a társukkal együtt jó egészségben élik meg. Mindezt úgy érik el, hogy napi rendszerességgel használják a gyógyfüveket, gyógyszerek helyett. Bármennyire is hihetetlennek tűnik számodra, ezt már mi is meg tudjuk valósítani, ahogy a szlogenünk is ígéri: "Karcsún és fiatalon egy hosszú életen át.." Ez a hagyomány valaha nálunk is megvolt, de az idők során elveszett. Azért hozzuk Kínából ezt a kultúrát, mert ott tízezer éve sértetlenül őrzik. Célunk, hogy ezt nálunk is mindenki, a fiatal nemzedék is megismerje, elfogadja és használja. Ebben neked, mint szakembernek nagyon nagy szereped lehet, új célt ad a munkánknak.Mit nyújt NEKED a franchise rendszer, amennyiben partnerként csatlakozol a sikercsapathoz?

•   SOK - SOK hálás vendéget, sikerélményt
•   Folyamatos továbbképzési lehetőséget, szakmai fejlődést
•   Az EU egész területén levédett egyedi eljárást, amely nem másolható
•   Mindig a kollégáid előtt jársz, és különlegeset tudsz nyújtani vendégeidnek
•   Országos lefedettséget és az "egységben az erőt"
•   A közös honlapon való internetes megjelenés minden előnyét
•   A keleti tudással, az azonos minőséggel és az egységes árakkal a biztonság érzését
azon vendégek számára, bambuszvirág® -hoz hasonló kezelések közül, kívánnak választani
•   A termékeladásból származó nyereségetA bambuszvirág® rendszer Miaomei masszázsa, és a termékek használata minden kötelezettség nélkül megtanulható és alkalmazható. A rendszert akár a gondosan felépített egységként, akár a részleteiben is használhatod.
A termékekből nincs kötelező rendelési mennyiség, nem kell alkalmazottakat foglalkoztatni, szükség esetén kijárhatsz házhoz is. A termékeket szabadon forgalmazhatod, egy felmérés után biztonsággal bárkinek a kezébe adhatod.
A rendszer legújabb része a test energetikai állapotának felmérése. Ez egy eredeti kínai program, amit most kedvezményesen tanulhatsz meg.
Bővebben olvashatsz a részletekről >>
A további részletekről, lehetőségekről, a haszonszámításról az illetékest a 72/515-700 vagy a 20/291-5484 telefonszámon éred el.

Az oldal elejére.
Miaomei, Franchise rendszer, csatlakozás, tanfolyam, képzés, masszázs, frencsájz rendszer,
Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI