Előzmények2005-ben indult el ez az ősi keleti alapokon nyugvó franchise rendszer Magyarországon. Céljául a vendégek külső-belső harmóniájának megteremtését, az egészség megőrzését és az egészséges fogyást tűzte ki.

Híre gyorsan elterjedt az egész országban, és egyre gyakrabban hangzott el ez a számunkra nehezen kimondható név: MIAOMEI®.


"Te is hallottál már az új kínai „csodakezelésről?"

- Kérdezgették egymástól az emberek, és hozzátették:

"Menj és próbáld ki, mert nekem is nagyon hatásos volt."


Garanciával ajánlották egymásnak a megelégedett vendégek!
Egyetlen fizetett reklám sem ér fel ezzel, mert csak azt ajánljuk bizalommal és jó szívvel tovább, amiben mi is igazán hiszünk, ami nekünk is bevált.A tünetek kezelése helyett a problémák kialakulásának okait kereste meg a rendszer. Ennek az elsajátításához tisztelni kell a természetet, türelmet és alázatot kell tanúsítani a világmindenség törvényeivel szemben. A nyugati ember nehezen hajt fejet és térdet, nehezen fogadja el, hogy nem mindenható, nem ismerhet meg mindent. Nehezen nyugszik bele abba is, hogy akkor is jól működhetnek az összefüggések, ha nem érti azt minden részletében, molekula szintre lebontva. Épp ezért nem mindig fogadja el azokat a dolgokat, amelyeket nem lehet megmérni.

A valós tapasztalatok alapján értették meg a kezeléseket végző szakemberek is, hogy sokkal  többről  van szó, mint egy egyszerű fogyasztás.

Ekkor vált igazán hitelessé számukra a MIAOMEI®.


Nálunk nem lehetett egy az egyben alkalmazni a Kínában tanultakat. A genetikai, táplálkozási és életmódbeli eltérések teljesen más kezelést igényelnek. A sokszor feleslegesnek tűnő apró részletek nélkül nem lehetne ilyen eredményes ez az eljárás.
Kína évezredeken át tartó elzárkózása kizárta a más népekkel való keveredést, és Európától való távolsága a legfőbb oka annak, hogy sértetlenül tudták megőrizni őseik féltett tudását.
Nekünk, európaiaknak úgy kell átvenni a kínai tradícióból a számunkra használható dolgokat, hogy a divathóbortoknak ne essen áldozatul.Minek köszönheti a népszerűségét?


A MIAOMEI® kúra alatt megváltozott az anyagcsere, a táplálkozáshoz és a mozgáshoz való hozzáállás, a 4. hónap végére pedig nem csak a szabályok betartásáról volt szó, addigra már maga a vendég változott meg.

Azok, akik lefogytak, és nem akartak megválni a masszázstól, továbbra is visszajárnak, de szerették volna, ha kibővülnek a szolgáltatások - ezért örömmel fogadták az új termékeket. Ez az igény ösztönzően hatott az egész rendszerre, amely a régi alapokon építkezve teljesen megújult, és kibővített formában, bambuszvirág® név alatt folytatja kezeléseit.bambuszvirág®

EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ, FOGYASZTÓ, SELFNESS-SPA RENDSZERCopyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI