TRADICIONÁLIS KÍNAI FOGYASZTÓ Rendszer

A MIAOMEI® FOGYASZTÓ eljárás továbbfejlesztett változata

A kúra menete - és az alapcsomag tartalma
Karcsún és fiatalon egy hosszú életen átA BAMBUSZVIRÁG® RENDSZER AZ ŐSI TUDÁS és a válogatott kínai medicinák ötvözete AZ EURÓPAI EMBERRE SZABVA

A módszer méltán híres, ha fogyásról, egészségmegőrzésről, fiatalításról van szó. Olyan időtálló, mint egy klasszikus zenemű, és ezért olyan eredményes.

Mert ebben zenekarban jól képzett zenészek játszanak. Megfelelően hangolják össze a hegedű (testünk) húrjainak rezgését a zongorán leütött hangokkal (gyógyteák, étrend kiegészítők, gyógyfüvek, fürdőfüvek, fürdősók, füstölő rudak). A végeredmény egy jól megkomponált zenemű, ami az egészséges szervezetről szól...

A túlsúly nem betegség, viszont beteggé tehet minket. A kellemetlen tüneteket nem gyógyítani kellene, hanem a kialakulásukat megelőzni. Ahogy nem egyik napról a másikra hízunk meg, úgy a súlyfelesleg leadásához is idő, energia, anyagi áldozat, kitartás és önmagunkhoz való türelem kell.

Mindenkinek szüksége van a hozzáértő segítségre...

A keleti mesterek szerint az életben nem célok vannak, hanem maga az út a cél...

A bambuszvirág® kúra célja sem csak a leadott kilók és centik mennyisége, legalább ilyen fontos a test működésének a megértése, a hízás okainak kiderítése, az elért súly megtartása és a kudarcok elkerülése.

Csodákat nem tudunk tenni - bár szeretnék. Nem mondhatjuk "kelj fel és járj", de látni fogja: a csodák is valóra válhatnak, ha kitartóan együttműkünk.

A KÚRA ELSŐSORBAN NEM CSAK FOGYASZTÓ KEZELÉS!

A bambuszvirág® módszer egészségmegőrző és fiatalító hatású is. Amennyiben súlyfeleslege van, éhezés és szenvedés nélkül olvadnak le a kilók, visszaáll az egyensúly. Fogyás közben kiemelt figyelmet fordítunk kötőszövet és bőr állapotára, ennek köszönhetően nem ereszkedik meg, feszesebb lesz, mint valaha! Ez a hatás az étrend-kiegészítő hatóanyagainak és egy speciális krémnek köszönhető. Lehetősége van a krémet és a többi terméket otthonra külön is megvásárolni.Válaszok a leggyakrabban feltett kérdésekre

Mit várhat a módszertől?

Ha testünket egy autóhoz hasonlítjuk, akkor elfogjuk, hogy a kocsit rendszeresen szervizbe kell vinni, át kell nézetni, olajozni. Ezen felül időről időre tankolni is kell ahhoz, hogy utazhassunk vele. Az autótulajdonosok számára ezek elfogadott tények. Igaz, panaszkodnak, hogy mindez időbe és sok pénzbe kerül, de nem kockáztatnak, mert tudják, egy rossz műszaki állapotú autó balesetveszélyes.

...és ez csak az autód...
Mennyit törődsz a saját járgányoddal?

Azoknak, akik rendszeresen eljárnak a bambuszvirág® "szervizbe", rendeződik a vérnyomásuk, nem viseli meg a "motorjukat", ha fel kell menni az emeletre, nem dagad a lábuk, nem fáj a gerincük, jól működik a gyomruk, a beleik és az emésztésük, lapos a hasuk, és beleférnek kedvenc ruháikba.

Ezek után mi a véleménye:
érdemes rendszeresen szervizbe menni, megéri a ráfordított idő és pénz?


Mi az oka annak, hogy a kúra összetétele és ára nem egységes, hanem minden partnernél egyedi?

A rendszer induláskor az árat előre megszabtuk, sajnos akkor ez nagyon sok visszaélésre adott lehetőséget. Ma már szigorúan csak azt számoljuk fel, amit valóban felhasználunk.

Az alapkúra, a termékek, és az állapotfelmérés ára egységes.

A kúra során felhasznált étrend-kiegészítők mennyisége, a szolgáltatások díjai üzletenként egyéniek.


1. ok: A jelenlegi gazdasági helyzet hozta magával ezt a döntést. Nem szokatlan helyzet egyéb szolgáltatásokon belül sem, hogy ugyanolyan szintű munkáért az ország különböző helyein (még akár egy városon belül is), más és más összeget kérnek. Ezért eltérőek a masszázs, és a tekercselés árai.

2. ok: A kúra során felhasznált termékek mennyisége, összetétele is egyénenként változik. Pl: egy 120 kilós vendégnek, aki 20-30 kg-tól szeretne megszabadulni, nem olyan mennyiségű étrend-kiegészítőre van szüksége, mint akinél a cél 5-10 kg lefaragása.

Az alapkúrában 7 masszázs van. Ha teheti, kérjen hozzá még 3 masszázst (térítés ellenében), mert a 10 alkalom a legideálisabb.


Milyen lépésekből áll a kúra?

1/ Díjmentes Szóbeli tájékoztató

1 alkalommal

A kezelés előtt egy személyes beszélgetésen vesz részt, ahol nagyon alaposan elmagyarázzák ennek a védett kúrának a menetét, hatását. Ilyenkor lehetőség van minden kötelezettség nélkül kérdezni, megnézni a termékeket, ismerkedni az üzlettel. Megmutatják az országos eredményeket tartalmazó vendégkönyvet is. (további részletek a weboldalon).

Ön szerint, ha nem tesz valamit az egészségéért, az állapota javulni, vagy rosszabbodni fog?

Mennyi ideig tart egy kúra?

Az első hónap kezdő 2 hete a salaktalanítás, a második 2 hete az intenzív időszak. Ahhoz, hogy hosszú távon megmaradjon az elért eredmény, és még tovább fogyjon, egy 3 hónapos fenntartó szakasz következik. Ekkor már ritkábban, hetente 1-2 alkalom találkozunk. Így biztosan elmarad a rettegett jo-jo effektus. Ennyi idő minimum kell ahhoz, hogy ami hosszú évek alatt romlott el, véglegesen rendeződjön. Az első időszakban a Kínában honos tradicionális kezelési rendet követtük, de gyorsan kiderült, melyek azok a részletek, melyeket nem lehet átültetni az európai emberek életébe. Kigyomláltuk a rendszer hibáit, így már egy letisztult, nagyon sok vendégnél sikeresen alkalmazott kezelésbe vág bele. Óriási könnyebbség, hogy nem kell alkalmazkodnia a kúrához, hanem a kezeléseket szabjuk Önre!

Nem kell attól félni, hogy ezek a kínai termékek szennyezett - mérgező anyagokat tartalmaznak?

Mielőtt az alapanyagok elhagyják Kínát, minden alkalommal egy nemzetközileg elismert Minőségvizsgáló Intézet kontrollján mennek keresztül. Az étrend-kiegészítők az EU fokozott biztonságra ügyelő szabályai alapján, az OÉTI által kijelölt gyártónál készülnek.


2/ Orvosi konzultáció és Állapotfelmérés

1 alkalommal

Miért olyan fontos, hogy a rendszer mellett orvos álljon és felmérje az egészségi állapotot?

A nyugati és a keleti felfogás között alapvető különbség a megbillent egészség tüneteinek és az okainak kiderítésében van. Nyugaton inkább a tünetekkel, keleten elsősorban az okokkal foglalkoznak. A bambuszvirág® rendszer a keleti felfogás szerint, de a nyugati ember számára megszokott módon végzi a felmérését. Az általános laborvizsgálat önmagában kevés a jó diagnózishoz. Mert ha az így lenne, mindenkinél könnyen megállapítható lenne a problémája - márpedig ez nem így van.

A bambuszvirág® kúrában az állapotfelmérés és az orvosi konzultáció összetartoznak, egymásra épülnek. Állapotfelmérés nélkül a kúra kezelés az Ön érdekében nem javasolt. Ha ez bármilyen okból elmarad, tudnia kell, hogy ekkor már nem a teljes kúrát kapja, tehát az eredmény sem lehet a maximális.

Nem vállaljuk a felelősséget, hiszen az emberek egészsége nagyon eltérő, és sokan nincsenek tisztában az állapotukkal. Számtalanszor előfordult már, hogy a vendégeknek fogalmuk sem volt a vérnyomásuk ingadozásáról, és az orvosnak be kellett állítani a kúra megkezdése előtt a vérnyomását, vércukrát. Az igaz, hogy a kúra végén a vendég ugyancsak orvosi javaslatra elhagyhatta a vérnyomás csökkentőjét és a cukorra felírt gyógyszereit, ez is csak azt bizonyítja, hogy így megbízható és biztonságos. Előzetes vizsgálat nélkül akár baj is lehetett volna belőle. Ugyanezt támasztja alá az elmúlt évek több ezer kezelésének tapasztalata is.

A konzultáció díját közvetlenül az orvosnak kell fizetni, ezért Ő végig a háttérben van. Az alapcsomag ára ezt az összeget nem tartalmazza.

Az orvos tiszteletdíja: 5.000.- FtMikor kerül sor az állapotfelmérésre?

Az AMP mérést 1 alkalommal tartalmazza az alapkúra - az elején. A szervezetében a kúra során lezajlott minden pozitív változást viszont csak akkor ismerheti meg, ha kér a kúra végén egy második mérést is. Ez különösen akkor érdekes, ha gyógyszert szed, vagy van valamilyen problémája, amivel kezelik. A továbbiakban a kezelőorvosa számára ez egy hatékony segítség.

ÚJDONSÁG!

Akkor is kérheti az AMP mérést, ha nem vesz igénybe a teljes kúrakezelést, mert ilyen esetben a rendszer saját orvosa értékeli ki a mérési eredményeit.Mi fog velem történni?

Nem kell félni a vizsgálattól?
Nem szeretek orvoshoz menni, nagyon izgulós vagyok, félek a vérvételtől...

Teljesen érthető, nagyon sokan vannak, akik félnek a tűszúrástól, ezért is választottuk ezt az eljárást. A felmérésre az első 2 hetében kerül sor. A kezdeti hagyományos laboreredményeket felcseréltük a legmodernebb, a hagyományostól teljesen eltérő úgynevezett noninvazív - tűszúrás nélküli - állapot felmérésre. Nagyon hasznos adatokkal egészíti ki az orvosi konzultációt. Nem maradnak fehér foltok. A gép mérési eredményei alapján az orvos az általános állapotról kap képet. Ezen felül pontosan ellenőrizheti a szervei közötti kapcsolatot, amit a készülék a véráramlás sebességén keresztül mér. A gépet szakképzett kolléganők kezelik méréskor, a kiértékelést minden esetben orvos végzi, előre egyeztetett időpontban és módon.

Az eljárás nagyon fejlett. A test hőmérsékletéből, a vérkeringés állapotából bonyolult képletek alapján kiszámolja a szervezet oxigén-ellátottságát. Ahol valamilyen zavar van, annál a szervnél vagy testrésznél csökken a szövetek vérellátása és oxigén tartalma, ezt a gép kijelzi. Az orvos a paraméterek összefüggései alapján méri fel az Ön állapotát, majd a kezelő személyzettel együtt választják ki az étrend-kiegészítőket és a szükséges gyógyteákat (a részleteket a "bővebben" részben elolvashatod, ha kíváncsi, a videót is megnézheti).

Az analizátort az ukrán Malihin professzor 16 évi kutatás alapján dolgozta ki. Teljesen újnak és szokatlannak számít ez a fajta analízis, de már sok orvos szívesen használja munkája során. Teljesen a keleti gyógyászat gondolatmenetét követi és annak gyakorlati tapasztalatait vette át.


AMP Noninvazív Vérkép és Metabolit analizátor

Az állapotfelmérő az emberi test felületén található biológiailag aktív "referens" pontokat méri a hőmérsékleti értékek alapján.

AMP Noninvazív Vérkép és Metabolit analizátor.
Cikk folytatása.


A súlygyarapodást a szervezet megbomlott egyensúlya okozza, amit testi és lelki szinten valamilyen formában már érezhet is. A kiváltó okok megismerésénél nagoyn fontos eszköz ez a készülék.

Ha úgy ítéli meg, hogy a környezetében is van olyan, akinek szüksége lenne az állapotfelmérésre, az ajánlásán keresztül kedvezményt kaphat, ha él a lehetőséggel. Önnek pedig egy figyelmességgel köszöni meg a szalon a bizalmat.

Tegyen jót másokkal és önmagával is!


3/ SPA salaktalanítás


5 Spa kezelés

Két hét alatt 5 kezelést tartalmaz az alapkúra. A masszázsok előtt a Spa alatti két hétben megkezdődik a test tisztítási folyamata. Az egyensúly helyreállítása már ebben a szakaszban megindul. A kezelés alkalmanként kb. 45 percet vesz igénybe, egy speciális 10 programos 2 elektródás géppel végezzük. Az eljárásról, amely az elektrolízisen alapul, sok téves hír kering. Számunkra az elmúlt évek több száz dokumentált tapasztalata bebizonyította, hogy a SPA-nak helye van a kezelésben.


Érdemes több kezelést kérnem?


Mindenképpen, mert az anyagcsere fokozása és a zsírsejtek aktiválása vitathatatlan tény. A máj, a vese és az anyagcsere is élénkebben dolgozik a kezelések után. Segíti a szervezetet a salaktalanításban, hozzájárul a közérzet javulásához. Az eljárást világszerte sok-sok orvos alkalmazza, mi Kínában, orvostanárunknál ismerkedtünk meg vele, ezért nyugodt szívvel alkalmazzuk. A jó eredmények magukért beszélnek. Ez nekünk elég bizonyíték...


4/ Bambuszvirág gyógyteák

1 zacskó tea

Személyre szabottan választjuk ki a mérési eredmények alapján. A méreganyagoktól való mielőbbi megszabadulást segítik a kúrához szorosan hozzátartozó gyógyteák, amelyek javítják az emésztést, keringést és az anyagcsere működését. Az extra magas hatóanyag tartalmú Bambusz teák természetvédelmi területen vadon teremnek. Általában több teakeveréket használunk egyszerre.


5/ Vendégtájékoztató mappa

1 vendég mappa

Részletes tájékoztatás a vendég számára. Tartalmaz egy bevezető étrendet, és sok egyéb hasznos tudnivalót.


6/ Étrend

12 heti diétás étrend


Mit jelent az, hogy az étrendek személyre szabottak?


A bambuszvirág® rendszer többek között attól egyedi és értékes, hogy személyre szóló kezeléseket nyújt. Az étrend fontos része az egészségmegőrzésnek és a fogyókúrának, és az egyik biztosítéka az Ön sikerének. Nem csak a 4 hónapon keresztül, hanem még utána is útmutatást ad, a 9 csoportból az egyik Önnek szól. A receptek egyetlen nap sem ismétlődnek. Elkészítésük egyszerű, a receptura minden részletre kitér.

A kezelések közben egyetlen percre sem hagyjuk magára, mert szüksége van a kiemelt törődésre, az odafigyelésre, és a folyamatos kontrollra. Ha bármikor megakad - a jól képzett szakembereket mindig megtalálja, szívügyük ez a kezelés.


7/1 Étrend kiegészítők alapcsomag

- 2 csomag 100 gr Jóllakós Kakaós - édes ízű
- 10 csomag 50 gr Topáz tallér - enyhén sós ízű
- 5 csomag 100 gr sajtos parány - sós ízű
- 2 csomag 150 gr fincsi linzer - enyhén édes ízű
- 2 csomag Jáspis ostya - kellemes semleges ízű

Ha valamelyik nem ízlik, nyugodtan kicserélhetők másikra.
A termékek leírásánál talál róluk bővebb ismertetést


7/2 Pezsgőtabletta

- 3 db pezsgőtabletta

Vitamin és ásványi anyagokban gazdag, összetétele támogatja a fogyókúrát. termékek leírásánál talál róla bővebb leírást.


8/ Zsírégető - bőrfeszesítő krémmel végzett tekercselés

- 1 db zsírégető-feszesítő krém szett

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ennek a fantasztikus hatású krémnek köszönhető, a fogyás ellenére is feszes, rugalmas bőr.
A termékek leírásánál és a referenciáknál is bővebben olvashat róla.

Használatával kapcsolatban 2 lehetőség közül lehet választani:
A, - kérheti a krém felkenését a szalonban
B, - Hazaviszed, mert nem tudod vállalni, hogy 5 órán keresztül (a krém hatóideje) a védőfóliával fedett krém, fennmaradjon.


Van valami jelentősége annak, hogy milyen napokon van a masszázs, és mikor a bőrfeszesítés?


A krémezés egyik értelme, hogy az alapkúra 7 masszázsa közé iktattuk be a tekercseléseket, így nem marad olyan nap, amikor ne találkoznál a kezelőiddel, akik mindenben segítséget nyújtanak. Ha 10 masszázst kérsz, akkor is megjár a tekercselés.

A kezelés alatt meg kell tanulnod, hogy a maradék krémmel otthon hogyan kell betekerned magát. Ha megtapasztalja a fantasztikus hatást, az intenzív szakasz után is igényelni fogod a krémezést. Szükséged is lesz rá, hiszen még ekkor is minden nap fogyni fog. A maradék krémet a otthon használhatja fel, vagy akár térítés ellenében további tekercselést kérhet a szalonban. Azokon a napokon jár a zsírégető bőrfeszesítő tekercselés, amikor nincs masszázs. A kém a kezelés után folyamatosan használható.

1. héten: csütörtök - 2. héten: kedd, csütörtök

A kúra kezdetekor kötelező odaadni Önnek a zsírégető - feszesítő krémet, mert a kúra szerves része!!!

Jó tanács: Minden esetben hozza magával, mert a szalonban szakszerűen kenik be a kiválasztott felületet. Sosem hagyja az üzletben, mert elkallódhat, és abból csak vita és kellemetlenség származhat.

Alkalmanként 1.000 Ft munkadíjat kérhetnek a szalonok. Ha a 3 tekercselésen felül még kiegészítésként Pluszba kérsz tekercselést, akkor azt külön felszámolják. Kúrán kívül: a szalon biztosítja a zsírégető- feszesítő krémet.


9/ Masszázs

- 7 - az alapkezelésben
- + 3 (térítés ellenében)


Azt hallottam, hogy a masszázs az elején akár fájhat is, ott, ahol az energia pang a vezetékekben?


Való igaz, de ezt a masszázst nem véletlenül hívják a "masszázsok királynőjének", hatásában felülmúlhatatlan! Általában az első három nap az, amikor itt - ott kellemetlen egy - egy mozdulat. Az igaz, - nem egy kényeztető simi - simi masszázs. Az a fajta kellemetlenség, aminek a helyébe melegség, bizsergés áramlik.

Hidd el ennél hatékonyabb dolog, kevés történhet Veled az életben!!!

A kínai tradicionális kezelések általában nem arról híresek, hogy simogatóak. Arra hivatottak a mozdulatok, hogy visszaállítsák a szervezetben az egyensúlyt. Ahol dugulás van ott, fájdalomnak is kell lennie, mert a megrekedt energia feszíti a szerveket, az erek falát, az idegvégződéseket. A csomók, dudorok, búbok, bőrpír, a többlet jelei, mind - mind panaszok, segélykiáltások, amelyeket a testünk vészjelzésként küld. Természetes, hogy azokon a helyeken ahol megreked az energia áramlása, erősen lehet érezni, ahogy az ügyes kezek eloszlatják a bajok forrásait. Ha ez nem így lenne, nem is "repkednének" a vendégek hazafelé a föld felett.

De ugye azt is elmesélték, hogy a masszázs mennyire hatékony?

Igen, persze ezt is mondta mindenki...

Az a csoda, ami a masszázs után érezhető felülmúlhatatlan. Egyetlen masszázs sem képes ilyen mértékben helyre állítani a megbillent egyensúlyt Alkalmanként a masszázs a mérésekkel és a megbeszéléssel együtt másfél órát vesz majd igénybe.

Kérjük, olvasd el a masszázs részletes leírását!

A legideálisabb - amit már említettünk az, - ha még 3 masszázst külön díjazás keretében beiktat a kúrába, amennyiben lehetősége van rá...

Egy egyszerű példánál maradva - van, aki 1 cipőt vesz egy szezonra, van - aki 3 párat - mert neki a cipő a fontos. De nem vesz egy ruhát sem, mert az éppen nem érdekli, míg a másik... és sorolhatnám tovább. Kinél mi a fontossági sorrend.

A méltán híres Miaomei masszázsról külön menüpontban olvashat.


10/ Kezelések otthonra

A természet házhoz megy...

A fenntartó időszakban, és azon túl is szüksége van a bambuszvirág® egészségmegőrző termékcsaládra, érdemes otthon is élvezettel használni. Kínában az emberek két masszázs között otthon is kezelik magukat. Önnek sem kell ehhez szakembernek lennie. Kérjen kezelőétől ismertetőket az otthonra ajánlott medicinákról Fordulj bizalommal a kollegáinkhoz, segítenek a kiválasztásban, szívesen megmutatják a a szakemberek által ismert termékek használat, úgy, mint a kis kúpmoxákat, gyógynövényes tapaszokat, fürdő és zuhany sókat, különleges seb gyógyulást fokozó kéz és lábkrémeket.

Ha többet szeretnél tudni erről, olvashatsz róluk a kínai medicinák menüpont alatt.

A kezeléseket Rád szabtuk...

Nekünk, akik ebben a rendszerben már 2005 óta dolgozunk, az a feladatunk, hogy a kezeléseket személyre szabjuk. Ehhez, a problémáik kiváltó okait kell kideríteni, és ezek figyelembe vételével összehangolni az étrendet a kezelés részleteivel .

A fenntartó időszak...

A kúra és a fenntartó masszázsok idején egy pillanatra sem engedjük el a kezét, testileg és lelkileg is segítünk, amiben csak tudunk.

Egy óramű pontossággal felépített fogyókúrát végig járni nagyon nehéz, ezzel mi is tisztában vagyunk, ezért ha megakad, kérem, mindig bátran kérdezzen, érdeklődjön mindenről. Arra is szükség van, hogy nap - mint nap szigorúan ellenőrizzük, vajon betartotta-e az utasításokat. Ez a személyes kapcsolat mindvégig megmarad, sőt - még azután is, amikor már nem a fogyasztó, hanem az egészségmegőrző, fiatalító hatása miatt jársz vissza hozzánk.


11/ A referenciák

Ezek a levelek valódiak?

Természetesen, hiszen a leveleket aláírják, ha kételkedsz, kérj segítséget az üzlettől... Ennél még sokkal - sokkal több köszönő levelünk van, az összeeset nem is lehetne mind felrakni. A legbüszkébbek azokra a vendégekre vagyunk, akiket több éven keresztül követni tudunk. Megtartják az elért eredményeket, sőt még sokat javítanak rajtuk. A vendégek örömükben írnak, hálásan gondolnak a kezelést biztosító csapatra, de a legtöbben mégis csak azért vállalják a nyilvánosságot, hogy segítsék a még gondolkodókat, a kételkedőket, hogy érdemes belevágni. Saját sikertörténeteik üzenetek Önnek. A kezelés további részleteit a kúra alatt ismerheted meg.

A döntés...

Bizonyára Te is sok mindent kipróbáltál már, tucatnyi szakirodalmat olvastál el a témával kapcsolatban, amelyek közt nagyon sok jól működő tanácsot is kaphattál. Ennek ellenére mégsem tudtál hosszú távon megszabadulni a felesleges kilóktól.

Ne halogasd! - Ne holnap kezd el... - vágj bele még MA!

Az alapkúra ára 72.000 Ft

Az árakat központilag alakítottuk ki
ETTŐL ELTÉRNI NEM LEHET!!!Az alapkúra és a kúrán kívüli árak összehasonlítása

Szolgáltatások árai:

Az állapotfelmérés és orvosi konzultáció ára: 9.500 Ft
Az alap kúrában ezért az árért 1 db - jár, egyet az elején, hogy pontosan tudjuk mi okozta a problémáidat. Kérhetsz egy kontrollmérést a végén, hogy meggyőződhess mind a 117 paraméter javulásáról. Az elért eredmény megtartásához a szakembereknek felbecsülhetetlen segítség az orvossal együtt végzet munka: 5000 Ft

SPA kezelés kúrán kívüli ára üzlettől függően: 1.500 - 2.500 Ft.
Az alap kúrában 5 kezelést kapsz 7.500 - 12.500 Ft közötti értékben.

Masszázs - Fenntartó vagy Önálló formában: 3.500 - 6.500 Ft között.
Az alap kúrában 7 alkalmat kapsz 24.500 Ft vagy 45.500 Ft értékben.

Zsírégető - feszesítő tekercselés ára: 1.500 - 2.500 Ft között.
Zsírégető - feszesítő krém.
Az alapkúra része 9250 Ft értékben.
Még 3 alkalommal, tanítanak fáslizni, szolgáltatást értéke 1.500 vagy 7.500 Ft között.

A listában szereplő Rágcsálós Fogyi Sütiket - Az alapkúrában 17.000 Ft értékben választhatod
14 heti Étrendet - melyet 9 probléma közül.
Étkezési naplót is mellékelünk 2000 Ft értékben.
Bármikor használható, személyre szabott tanácsok.

Ha külön vásárolnád meg a 72.000 Ft kúrát kiszámoltuk az alapcsomagért mennyit fizetnél
3.500 Ft - os masszázs mellett ugyan ezért 76.250 Ft fizetnél.
Megtakarítás 4.250 Ft.

6500 Ft - os masszázs mellett ugyan ezért 94.000 FT fizetnél.
Megtakarítás 22.000 Ft.

Szerinted melyik választás éri meg???


Kúrán kívüli szolgáltatások és termékek
ÁRJEGYZÉKE

Lehetőséged van kúra nélkül önállóan:

- masszázst,
- tekercselést,
- lábáztatást kérni,
- diétás füzeteket,
- étrend kiegészítőket,
- zsírégető feszesítő krémet,
- Bambusz teákat,
- tallért,
- jáspis ostyát,
- jóllakós kakaóst,
- fincsi linzert ...stb, vásárolni.


Ebben az esetben is hatékony a kezelés, megfelelőek az elért eredmények, beindul a fogyás a legbonyolultabb esetekben is, de természetesen nem lehet egyenértékű egy tökéletesen összehangolt kúráéval.


Az alapkúrán kívüli szolgáltatások és termékek
ÁRJEGYZÉKE

Szolgáltatások árai:

Az állapotfelmérés és orvosi konzultáció ára: 9.500 Ft
SPA kezelés ára: 1.500 - 2.500 Ft között
Masszázs - Fenntartó vagy Önálló formában: 3.500 - 6.500 Ft között
zsírégető-feszesítő tekercselés ára: 1.500 - 2.500 Ft között

Étrend-kiegészítők árai:

9 problémára, fajtánként 12 hétre kidolgozott diétás étrend ára: 2.000.- Ft
Jade kapszula (1) ára: 4.000.- Ft
Onix kapszula (2) ára: 3.500.- Ft
Smaragd kapszula (4) ára: 4.000.- Ft
A Bambusz Teák ára: 1.400.- Ft
1 csomag 6 db-os Jáspis ostya ára: 2205.- Ft
1 csomag Topáz Tallér ára: 350.- Ft
1 csomag Sajtos parány ára: 635.- Ft
1 csomag 7 db-os Jóllakós kakaós ára: 970.- Ft
1 csomag Fincsi Linzer ára: 1.200.- Ft
Pezsgőtabletta ára: 750.- Ft
Zsírégető-feszesítő krémek ára: 9.250.- FtHa 5 alkalmas masszázs bérletet vásárolsz

Akkor 22.500 - 32.500 Ft helyett 21.500 - 31.500  Ft között kérheted.

Ha 10 alkalmas masszázs bérletet veszel

Akkor 45.000 – 65.000 Ft helyett 40.000 - 60.000  Ft között kérheted.Országos Akciókat szervezünk, figyeld a honlapon a kedvezmények menüpontot.
Ha nincs a közeledben szalon, kérj segítséget a központtól.További oldalak a számozott gombokra kattintva érhetők el.emésztés, hormonok, hormon alulműködés, hormon túlműködés, női-férfi hormon, női-férfi hormon alulműködés, női-férfi hormon túlműködés, pajzsmirigy hormon, pajzsmirigy hormon alulműködés, pajzsmirigy hormon túlműködés, pajzsmirigy problémák, pangó anyagcsere, mellékpajzsmirigy, mellékvese, mellékvese problémák, női hormonszint csökkenés, hormonváltozás, hormonális változás, pocak, úszógumi, derék feletti úszógumi, hasi háj, nyirokpangázs, derék hurka, hurkák a hason, hurkák a gyomron, narancsbőr I fokozat, narancsbőr II fokozat, narancsbőr III fokozat, narancsbőr IV fokozat, karfiolszerű bőr, lipóma, lipolízis, lipodistrofia, zsíranyagcsere zavara, lipid anyagcsere, metabolikus sindroma, candida, gombák a testünkben, Ph, Ph érték, savas Ph, lúgos Ph, salaktalanítás, méregtelenítés, savtalanítás, Ph csodája, lugosítás, lugosító élelmiszerek, savak a testünkben, SPA, SPA lábáztató, negatív ionok, elektrolízis, minusz ion, lábáztató gép, megbillent egyensúly, egyensúly visszaállítás, kínai módszer, kínai orvoslás, TKO, tradicionális kínai orvoslás, KKO, hagyományos kínai orvoslás, akupunktúra, akupunktúrás fogyasztás, fogyasztás akupunktúrával, fül akupunktúra, akupresszúra, akupresszúrás fogyasztás, fogyasztás akupresszúrával, több ezer éves kínai módszer, ősi kínai recept szerint, titkos recept alapján, kínai császárnő titkos receptje, kínai császár, sárga császár, sárga császár belgyógyászati könyve, medical wellness, medical fogyasztás, medical fogyókúra, medical étrend, dietetika, dietetikus recept, dietetikus által összeállított, fogyi recept, fogyasztó recept, zsírégető étrend, zsírégető ételek, zsírégető receptek, fogyasztó étrend, fogyasztó receptek, böjt, 90 napos fogyókúra, kalória, kalóriák és testsúly, tápanyag táblázat, GI táblázat, diétás beteg szakácskönyve, mit egyen, mit ne egyen, mit egyen a beteg, lakto-vegetáriánus táplálkozás, vega, vegetáriánus táplálkozás, vegetáriánus ételek, recept kalauz, önhipnózis, önhipnózis-diéta, elhízás, diétás finomságok, fiatalodás titka, gyógyítás, gyógyító, orvoslás, fokhagyma , WOK, tofu, szója, szójaolaj, szójatej, szójajoghurt, zsírégetés, karcsúság titka, testsúly, ABO terv, szenvedély betegségek, cukor szenvedély, édesség szenvedély, fogyikönyv, a nagy fogyikönyv, pordiéta, a fogyás magas iskolája, tornagyakorlatok, tornagyakorlatok nélkül koleszterin kúra, elhízás, evés, végleges fogyás, hatékony fogyás, zsírégető diéta, stressz, stresszűző, hasnyálmirigy betegségek diétája, fogyókúra jókedvűen, testformáló diéta, soth beach diéta, kevés zsírral, enzim táplálkozás, omega-étrend, omega zsírsavak, Van akinek étel, van akinek méreg, Az vagy amit megeszel, Zsírégetés élvezettel, Egye magát karcsúra, Testkontroll, Gyógyító italok, Holisztikus táplálkozás, Egészséges táplálkozás, Sztárok diétája, diéták sztárja, Tudatos fogyás, A Norbi titok, Norbi a 2. titok, Gyógymódok almaecettel, Testkontroll receptek, Karcsúsító álom, Ételben az orvosság, Mediterrán táplálkozás, Jo-Jo diéta, Topmodellek titkos diétái, Súlyproblémák, Az evés lélektana, Fogyókúra almaecettel, A fogyás 7 lakat alatt őrzött titkai, Lépésről lépésre, Fogyókúra kényelmesen és hatékonyan, Harc a narancsbőr ellen, Harc a cellulitisz ellen, Táplálék allergia, Táplálék tolerancia, Földimogyorótól mentes táplálkozás, Benzoe savtól és származékaitól mentes táplálkozás Gluténmentes táplálkozás, Azo szinezéktől mentes táplálkozás, Tojástól mentes táplálkozás, Tofu receptek, Le tudlak fogyasztani, Hadüzenet a cellulitisznek, Kövérség és kísérőbetegségei, Testkontroll vegetáriánusoknak, Elhízás-fogyókúra, A fogyás magasiskolája, Miért nem tudom abbahagyni az evést, Ideális testsúly egy életen át, Diétás finomságok, Az elhízás mai szemlélete, Az 5 elemen alapuló táplálkozás, csontkovácsolás, diabétesz mellitusz, reumás betegségek, gerinc problémák, visszér problémák, hipertónia, magas vérnyomás, magas vérnyomás étrend, szívbetegségek, szívritmus zavar, magas vérnyomás kezelése, klimax, változókor, a változókor és étrendje, gombás betegségek, parazitás betegségek, vese betegek diétás könyve, hasnyálmirigy gyulladás, koleszterinkúra gyerekeknek, gyomor betegségek, fekély betegség, bélérzékenység, bélbetegsgek diétáskönyve, hipoproteinek, lipidek, hyperlipoproteinaeniák, a zsíranyagcsere és az étrend, szeretne lefogyni, természetes életmód, oxigén terápia asztma, szénanátha, allergia, laktóz érzékenység, táplálék allergiák, fejfájás, lisztérzékenység, tápanyag-beviteli referncia értékek, tejcukor érzékenység, a tested vízért kiállt, PH csoda, savtalanítás, tisztító kúrák, mérgek nélkül, böjt, a fiatalság forrása, az élet meghosszabbítható, életmód program, bioritmus, máj és epebetegségek étrendje, epebetegek diétája, máj és epeutak élettan-kórtan klinikum, csecsemőkori kövérség, kisded-kori kövérség, gyermekkori kövérség, elhízás megelőzése, felnőttkori kövérség, megelőzés-fogyókúra, prvenció, internetes fogyókúra, sport és fogyókúra, leki vonatkozások-fogyókúra, koszorúér betegségek kockázata, angina pectoris, szívérgörcs, agyvérzés, stroke, rizikó faktorok-elhízás, gutaütés, szélütés, rehabilitáció, felnőttkori szív és érrendszeri betegségek, felnőttkori szív és érrendszeri betegségek megelőzése, 2-es tipusú cukorbetegség gyerekkorban, elhízás szövődményei, anyagcsere szindróma, obesitas, alkohol-elhízás, mozgásszervek elváltozásai, alvási apnoe-elhízás légzéskimaradás-elhízás, horkolás-elhízás, szindróma, termékenységi zavarok-elhízás, csecsemőtáplálás, kisded táplálás, gyermek táplálás, serdülők táplálása, táplálék függőség, alapanyag csere, BMI index, BMI index számítás, testtömeg index, testtömeg index számítás, csípő körfogat mérés, ruhaméret csökkenés, kardiovaszkuláris, cardiovascularis, szívizomgyulladás, egyszerű cukor, összetett cukor, derék/csípő hányados, embólia, mono szacharidok, glükóz, szőlőcukor, fruktóz, szacharóz, nádcukor, nyírfa cukor, laktóz, tejcukor, energia, kilojoule, epidémia, epiológia, járvány, kóroktan, family-based program, fenotikus, has/csípő hányados, has körfogat mérés, hipertenzió, infarktus, komplex szénhidrátok, light zsírok, makro tápanyagok, metabolikus, anyagcsereszindróma, metabolicus sindroma, obesitas, obezitás, ösztrogén, poliszacharidok, rejtett zsír, rezisztencia, set point, beállítási pont, snack, könnyű étkezés, táplálkozás, falatozás, trombus, vérrög, VHO, egészségügyi világszervezet, X-szindróma, multimetab, likus szindróma,

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI