Zsírégető - feszesítő krémszettKét komponensből álló krémcsalád.

Zselés állagú anyagában magas koncentrációban tartalmaz természetes hatóanyagokat. Ezzel a szakmában is "fantasztikus" hatásúnak számon tartott krémmel fokozott bőrfeszesítő és - lokálisan ható - zsírégető hatást érhetsz el.

Mivel a plusz kilók sem 1-2 hét alatt alakulnak ki, ezért ha józanul belegondolunk, a leadásukhoz is több időre van szükség. A bambuszvirág® rendszerben a tartós eredmény eléréséhez kell kb. 4 hónap. Természetesen ennél rövidebb idő alatt is le lehet fogyni, de nem biztos, hogy a testen a kötőszövet elég rugalmas ahhoz, hogy a bőr ne táguljon meg. Akkor pedig már csak a szike segíthet. Ilyen mellékhatás a bambuszvirág® kezelés alatt nem fordulhat elő.

A zsírégető, feszesítő krémmel végzett tekercselésre azokon a testrészeken van szükség, ahol a legnagyobb a súlyfelesleg. Miután a kúra eredménye cm-ben és kilóban is rövid időn belül már jelentkezik (mindenki legnagyobb örömére), fennáll a veszélye annak, hogy a bőr nem tudja ilyen gyorsan követni a méretcsökkenést, és ha nem tennénk semmit ennek megakadályozására, valószínűleg a kapszulák bőrfeszesítő hatóanyagai önmagukban nem lennének elég eredményesek. A belső kötőszövet feszesítést külsőleg is megtámogatjuk egy nagyon intenzív, kettős hatású krémmel.

A rengeteg teszt és gyakorlat során szerzett tapasztalat segített kifejleszteni a híres zsírégető - feszesítő kettős hatású krém szettet, eredményei magukért beszélnek, mert nem csak a zsírégetésben, hanem a bőrfeszesítésben is "kiváló" minősítést kapnak a kollegáktól.Hatása - több ezer magyar kúrát végzett vendég referenciája alapján -
GARANTÁLT.A megelégedett vendégeknek lehetőségük van a krém otthoni - utó használatára is, mert a fogyasztó kezeléseknél megbízhatóan fokozza a hatást, és minden ismert krémnél hatékonyabban egészíti ki a helyi alakformálást.

Zsírégető, bőrfeszesítés, börfeszesítő, fogyás,

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI