Kezdetben volt a MIAOMEI® kezelés, amely a továbbfejlesztett Bambuszvirág® Rendszerben él tovább...

TRADICIONÁLIS KÍNAI ALAPOKON NYUGVÓ FRANCHISE RENDSZER

MEDICAL EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS, FIATALÍTÁS,
FOGYASZTÁS, SELFNESS - SPAAlkalmazkodik az európai emberek egyéni adottságaihoz, táplálkozásához, életmódjához.
Elemekből összeállítható hagyományőrző módszer...Kedves Érdeklődő, jó helyre érkeztél!

Megtaláltad, amit kerestél - amennyiben olyan segítségre van szükséged, amely alkalmas és képes a testi-lelki gondok hatékonyon megelőzésére, a már meglevő problémák csökkentésére, megszüntetésére.


Miért olyan fontos az egészségünk megőrzése?


Nem minden betegség, amit annak gondolunk! Rajtunk is múlik, mennyit teszünk azért, hogy ne legyen komolyabb baj. Minél jobban ismerjük testünk gyenge pontjait, annál könnyebb visszaállítani a kibillent egyensúlyt. A legfontosabb a megelőzés. Naponta sejtjeink milliárdjai születnek újjá, képesek megújítani, kijavítani önmagukat. A szénanátha, az allergia, egy kis megfázás, nyak- és derékfájás, felfúvódás, általános fáradtság, indokolatlan rosszkedv, ezek nem az élet szükségszerű velejárói, nem csak úgy a semmiből jönnek és mennek. Ezek jelzések, üzenetek, amiket komolyabban kellene mindenkinek venni. Nem csak saját, de gyermekeink egészsége, jövője is a mi kezünkben van. Minden pillanatban döntünk felőle...


Választani egyszerre csak egyféle utat lehet - vagy ezt, vagy azt.

Mindenki eldöntheti, hogy melyik utat járja...


I. - Nem vesszük figyelembe a test üzeneteit, hagyjuk a folyamatokat romlani, a tünetek elnyomása a fő szempont. Elutasítjuk az alternatív lehetőségeket, betegségtudatot alakítunk ki, azonnal gyógyszerhez nyúlunk. Nem védekezünk megfelelően a mérgekkel, sugárzásokkal szemben, pusztítjuk, nem becsüljük a természetet, a földet, ahol élünk...

II. - Komolyan vesszük az egészségmegőrzést, feltárjuk rosszullétünk okait, a megfelelő szerrel kezeljük - megszüntetjük a bajok forrását. A harmóniát, egyensúlyt fenntartjuk. Összehangoljuk a táplálkozásunkat. Örömmel, szívesen és sokat tanulunk, dolgozunk, a rengeteg feladat mellett is keresünk az egyéniségünknek megfelelő mozgást, hobbyt. A szabadban megtöltjük a tüdőnket és a lelkünket friss levegővel, gondozzuk az állatainkat, szívből szeretünk... Megéljük az életet...


Most biztosan arra gondolsz - Te is nagyon szeretnéd, de nagyon nehéz lehet megvalósítani.


A Bambuszvirág® Rendszer abban segít Téged, hogy mindezt szervezetten, kiszámíthatóan - belátható időn belül megtehesd. A módszer hatékony, hosszú távú, és megtartja, amit ígér, legyen szó idősek, aktív felnőttek, fiatalok, vagy akár gyerekek állapotának a javításáról...


Naponta sejtjeink milliárdjai születnek újjá, képesek megújítani, kijavítani önmagukat. Egészségünk egyik meghatározója, hogy az új sejtek milyen közegbe kerülnek. Nekünk, a kezelőknek és Neked, mint vendégnek sem mindegy, hogy milyen anyagokkal, termékekkel dolgozunk, rendelkezzünk a kellő szaktudással a helyes használatukhoz.


Mi adja a Bambuszvirág® Rendszer hitelességét és eredményességét?

Garanciája hogy a Kínai Orvoslás sok ezer éves szemléletén alapul és hogy kezelések szervesen egymásra épülnek. Sikeréhez hozzájárul, hogy kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Kínai mestereink több ezer év óta őrzik a testi - lelki zavarok helyreállításának nagyon leegyszerűsített, logikusan felépített, és legfőképpen kiszámítható módját. Munkájuk során különböző kezeléseket kombinálnak.

Ezeket a technikákat tanultuk meg tőlük mi is, megfogadjuk útmutatásaikat, és ezek nyomán haladunk. Tanításuk egyik legkiemelkedőbb elve hogy az embereket nem lehet séma szerint, és ugyanazzal a szerrel kezelni. Minden ember más és más, ami nagyon jól beválik az egyik embernél, az lehet, hogy a másiknál szinte hatástalan. Ez az elv alapján választjuk ki mi is mindenki számára a legmegfelelőbb terápiát és terméket. A Te kezelésednek a sikere is ebben rejlik.


A módszer nem csak az életritmusodhoz, hanem az anyagi lehetőségeidhez is alkalmazkodik.


A Bambuszvirág® Rendszer alapköve a Miaomei masszázs - összehangolja az 5 létfontosságú szerv működését. Elsősorban egészségmegőrző és fiatalító hatású. A vékony testalkatú embereknél is ugyanolyan eredményesen alkalmazható a kibillent egyensúlyi állapotok helyreállításához. Fogyasztó hatásúvá csak a hozzárendelt kiegészítőkkel együtt válik.

A magas szintű képzés, az orvosi háttér, a keleti hagyományok szigorú betartása, az állapotfelmérő gépek és tesztek használata mind a Te biztonságod szavatolják. A kezelést az okok kiderítésével kezdjük, felmérjük szervezeted állapotát, és csak ezek után építjük fel a kúra egyes lépéseit. A jól képzett szakemberek ismertetik a 3 részből álló komplex rendszert, és Veled együtt választják ki a kezelésekből és termékekből azokat, amelyekre szükséged van.

Az üzletekben felhasznált, és az otthoni kezelésre javasolt szerek segítségével az elért eredmény hosszú időn keresztül megőrizhető. A termékek vegyszermentes, tiszta alapanyagokból készülnek, Kína több ezer méter magasban fekvő természetvédelmi területeiről származnak, és a legmagasabb minőséget képviselik.Fő egységekA levédett franchise rendszer 3 önálló, egymással kombinálható részből áll.


Mi, akik 2005 óta ebben dolgozunk, naponta megéljük a csodát. Sokat tanulunk, rengeteg szeretetet, munkát, időt, önzetlen plusz energiát, és a hitünket is hozzáadjuk. Hálás vendégeinktől viszonzásul ugyanezt a jutalmat kapjuk.

Vannak köztünk orvosok, akik a háttérben az állapot felméréseket végzik és vannak olyanok is, akik magát a rendszert is alkalmazzák. Ennek köszönhetően válhatott a módszer MEDICAL kezeléssé. Minden szerénytelenség nélkül azt is elmondhatjuk, hogy ma már különleges helyet foglalunk el a szépséggel, egészséggel foglalkozó szakmában, és annak minden területét lefedjük.

Mi nem gyógyítunk, mint az orvosok, viszont komplex - összetett módszerünknek köszönhetően sokkal eredményesebbek vagyunk, mint csak a kozmetikai gépekkel, hatóanyagokkal, vagy masszázzsal fogyasztó szalonok. Ezt az országosan több ezer regisztrált eredmény is bizonyítja.

Sikerült előnyt kovácsolnunk abból a szerencsés helyzetből, hogy elméleti és a gyakorlati tudásunkat az eredeti környezetben, hozzáértő Kínai tanároktól tanulhatjuk. Kitartó közös munkánkkal elértük, hogy több szakmai terület szakértőjévé váltunk. Legyen szó akár megelőzésről, egészségmegőrzésről, vagy sellfnessről, amely a test és a lélek harmóniáját teremti meg, vagy akár wellnessről - a test kényeztetéséről, vagy a Spa-ról, a vízzel kapcsolatos kezelésektől egészen a Balneo - fürdőterápiáig.

A rendszer fejlődik, kiteljesedésével párhuzamosan rugalmasabb lett, felszabadultak a szigorú szabályok, ma már részekre bontható a kezelés. Jót tett, hogy megszűnt a kizárólag fogyasztó kezelésbe való beskatulyázás, és egyre jobban előtérbe kerül az egészségre gyakorolt számos pozitív hatás, mely megkönnyíti, hogy minél több rászoruló emberhez eljuttassuk.

Se szeri, se száma a sikereknek, amit a franchise rendszer üzleteiben közösen elértünk... A sikerstory mindenkié. Azoknak a szakembereknek és vendégeinknek a története, akik valaha részt vettek a kezelésekben. Ha néha előfordul egy - egy nehezebb eset és megakadunk, akkor összedugjuk a fejünk, és mindig megoldjuk, hisz egy csapat vagyunk... A referenciáink is közösek, a vendégajánlások is, amelyekhez hasonlók napi szinten születnek a megelégedett vendégek tollából. Együtt örülünk, minden tőlünk telhetőt megteszünk. Az őszinte dicséretek és a hálás szavak a mi jutalmunk. Büszkék vagyunk rájuk, ez mindent megér...


A Bambuszvirág® Rendszer különleges. Összehangolt elemei szigorúan egymásra épülnek, kiegészítik és erősítik egymást. Rajtunk kívül egyetlen rendszer sem rendelkezik a vendégek biztonságát ennyire fontosnak tartó, minden ponton leszabályozott felépítéssel.FONTOS TUDNIVALÓK A FRANCHISE RENDSZER ÉS A VENDÉGEK VÉDELMÉBE!

Nincs az a szigorú ellenőrzési rendszer, amit ne lehetne kijátszani. A múlt hibáin tanulva úgy határoztunk, az energiánkat a fejlődésre és az emberi kapcsolatok kiépítésére fordítjuk. A rendszerből kikoptak azok, akik más utat követtek, mert a természetes szelekció itt is működik. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenki azt teszi, amit akar...

- Csak azok a szakemberek, szalonok végzik szakszerűen a Miaomei masszázst és a folyamatosan megújuló kezeléseket, akik a honlapon szerepelnek!!!

- A rendszer más eljárásokkal, étrend kiegészítőkkel való keverése a hatást megváltoztatja, kiolthatja, bizonytalanná teszi. Ilyen esetekben a felelősséget nem a franchise rendszer, hanem a kezelést elvégző szakember vállalja.

- A kúra megtartotta az eredeti kezelés szellemiségét, tartalmát és hatékonyságát!
A partnerszalonoknak az egész országban kötelező követni, az alapkezelés menetét, összetételét és árát.

- Ha az alapkúrát kéred, különösen ügyelj arra, hogy semmi ne maradjon ki belőle, mert ez kedvezőtlenül befolyásolhatja az eredményt. A kúra tartalma menüpont alatt megtalálod a részleteket, és alkalmad van a kezelések összehasonlítására is.

- Minden Franchise tag szabadon választhatja meg az alapkúrán kívüli kezelések felépítését, árát. Erről a Partnerek menüpont alatt minden szalon maga nyilatkozik. Ha eltérést tapasztalsz, vagy nem azt kapod amit szeretnél, egyeztess a kezelőddel. Ha a problémád továbbra is fennállna, kérlek, fordulj a központhoz.OLYAN KÚRAKEZELÉS EBBEN A RENDSZERBEN MÉG NEM VOLT, AHOL NE ÉRTÜK VOLNA EL A KÍVÁNT EREDMÉNYT, AMENNYIBEN MINDKÉT FÉL BETARTOTTA AZ UTASÍTÁSOKAT.


Az emberiség folyamatosan fejlődik, ám léteznek örök érvényű bölcsességek, amelyek nem változnak az idők folyamán.Ilyen alapigazságról szól a Sárga császárnak tanítójával folytatott elmélkedése is:

"A császár megkérdezte: hallottam, hogy a régi időkben az emberek száz évig is éltek anélkül, hogy az öregedés jelét mutatták volna. Ezzel szemben manapság az emberek már ötven körül öregnek látszanak. Ez azért van, mert az idők változtak, vagy mert nem követték a helyes sajátos utat egészségük megőrzésére?

Qi Bo válasza: a régi időkben az emberek öntudatosan, elővigyázattal voltak egészségük megőrzése érdekében. A yint és yang-ot követve mérsékeltek voltak evésben, ivásban és beosztották az idejüket munkára és pihenésre. Tehát mind a testük, mind a lelkük egészséges volt és érett öregkort értek meg. De ma már mások az emberek. Energiájuk gyakori túlzott fecsérlése valamint futó élvezetek keresése áthágja az egészségmegőrzés szabályait. Ennek következtében már ötvenes éveikre megöregednek"

I. e. 2697 - 2597 -ig, 100 évig uralkodott Huang-ti - a Sárga császár. 110 éves volt, amikor a sárkány felvitte a mennyekbe.A partnerek és a magam nevében, köszönöm a figyelmet.Kövesné Veszprémi Rita
Fito - aroma terapeuta,
természet és hajgyógyász, kozmetikus mester,
a kínai, indiai, és a nyirok masszázs nemzetközi oktatója.dézsa, fadézsa, fürdő dézsa, szauna dézsa, arcdiagnosztika, arcdiagnosztika tanfolyam, bokasüllyedés, bokasüllyedés kezelése, lúdtalp, lúdtalp gyógyítása, lúdtalp kezelése, bőrallergia, bőrápolás, bőrápolás otthon, természetes bőrápolás, bőrápoló, bőrfiatalítás, mezoterápia, arckezelés, arcfiatalítás, bőrfeszesítés, bőröregedés, bőrradír, bőrradír házilag, cédrus, csigolya bántalmak, gerinc bántalmak, gerinc, gerincsérv, rehabilitáció, derékfájás, hátfájás, izületi gyulladás, csigolya, izület, porckorongsérv, gerincferdülés, reumatológus, ínhüvelygyulladás, isiász, nyaki gerinc, egészségügyi fürdő, masszázs, köpölyözés, alternatív gyógymódok, életerő, ellazulás, érzékeny bőr, stria, akné, ekcéma, pattanás, narancsbőr, pikkelysömör, cellulitisz, májfolt, mikrodermabrázió, narancsbőr elleni, pattanásos bőr, arckezelés, száraz bőr, mélyhámlasztás, pattanások kezelése, ránctalanítás, fájdalomcsillapítás, fáradt láb, fáradtság, fáradtság ellen, krónikus fáradtság, fogyókúra, fogyókúra gyorsan, napos fogyókúra, 90 napos fogyókúra, gyors fogyókúra, fogyókúra tippek, diéta fogyókúra, fogyókúra tiniknek, folyás, barna folyás, fehér folyás, hüvelyi folyás, sárga folyás, fürdőszoba, ravak, fürdőkád, semmi témába vágó, fürdőpor, fürdősó, holt tengeri fürdősó, fürdőszoba, fürdőszoba bútor, fürdőszoba berendezés, görcs, alhasi görcs, menstruációs görcs, hasi görcs, izom görcs, görcsoldó, menstruáció, gyógynövény, gyulladáscsökkentő gyógy-növény, hajszálerek, hámlasztás, hámlasztás otthon, hideg láb, hideg kéz láb, hideg végtag, hidrolipid, hormonegyensúly, hormonháztartás, húzódás, immunerősítés, isiász, izomlazító, izületi fájdalom, keringés, keringési, keringés/ rendszer, keringési zavar, kínai orvoslás, hagyományos kínai orvoslás, akupunktúra, klimax, kollagén, lábáztatás, lábáztató, lábfürdő, méregtelenítő lábfürdő, lábgomba, lábgomba kezelése, levertség, libidó, libidó növelése, masszírsó, masszázssó, memória, méregtelenítés, méregtelenítés otthon, lábfürdős méregtelenítés mikrocirkuláció, mikrokeringés, női hormonok, nyugodt álom, nyugodt alvás, álmatlanság, otthoni spa, spa, otthoni wellness, wellness, ödéma, ödéma kezelése, öregedés, öregedés ellen, pattanásos bőr, pattanásos bőr kezelése, petefészek, petefészek gyulladás, pezsgőfürdő, pezsgőfürdő kádba, pigmentfoltok, pigmentfoltok eltünbtetése, píling, radírozás, ránctalanítás, ránctalanítás otthon, relaxálás, reuma, salaktalanítás, salaktalanítás otthon, stressz, munkahelyi stressz, stressz tünetei, szaniter, szőrtüszőgyulladás, szülés utáni, szülés utáni depresszió, szülés utáni menstruáció, terhességi csík, testszag, vérkeringés fokozása, vérkeringés, visszeresség, visszerek, visszér, visszér kezelése, zsírégető krém, körömápoló, lábápoló, berepedezés, berepedezett bőr, berepedezett sarok, bőr megvastagodás, megvastagodott bőr, bőrkeményedés, bőrkeményedés talpon, dohányos tüdő, érszűkület, érszűkület kezelése, körmök, körömágy, körömápoló krém, körömápolás, körömápolás otthon, körömápolás házilag, körömgomba, körömgomba kezelése, körömgomba gyógyítása, körömgomba ellen, körömgyulladás, körömrágás, lábápolás, kéz-lábápolás, kéz és lábápolás, lábápolás otthon, lábápoló krém, lábgomba, mélyhidratálás, sarokápolás, töredezett köröm, tyúkszem, tyúkszem kezelése, tyúkszem eltávolítása, vízhólyag, vízhólyag kezelése, moxa / computer, moxaterápia, akupunktúrás pont, akupunktúrás pontok, aranyér, aranyér kezelése, aranyér tünetei, bágyadtság, bőrszépítés, bőrtisztítás, ellazít, ellazulás, fejfájás, fejfájás okai, szédülés fejfájás, fejfájás ellen, felfújódás, felfúvódás, lásd fent, fülzúgás, gyomorhurut, hasi elhízás, hasi fájdalom, alhasi fájdalom, lásd fent, homályos látás, impotencia, lásd fent, lásd fent, májfolt, diszplázia, lsd fent, meridián, meridián pontok, lásd fent, lásd fent, pigmentfolt, pigmentfolt eltávolítás, rendellenes menstruáció, többit lásd fent, rendszertelen menstruáció, rosacea, salakanyag, szívfájdalom, szőrösödés, szőrösödés nőknél, torokfájás, túlzott izzadás

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI