A MEGELŐZÉST nem lehet elég korán kezdeni...Születésünk után édesanyánk hazavisz minket a kórházból, és 3 – 4 óránként megetet. Rendszer van az életünkben, ami kb kisiskolás korunkra borul fel. Már nem akkor eszünk, játszunk, megyünk wc-re, aludni, amikor a szervezetünknek szüksége van rá, hanem amikor végeztünk a kötelességek teljesítésével.

Az évek múltával ez a rendszertelenség csak egyre rosszabbodik, és mire gyerekeink befejezik az általános iskolát, szinte mindegyikük stresszes, kimerült, agyonhajszolt. Szoronganak még a jó tanuló, jó sportoló fiatalok is. Már ekkor kezdenek látszani a testi-lelki jelek, amelyeket a kétségbeesett szervezet kiáltásként küld a szülők felé. Hogyan is tudna ezekből a jelekből olvasni az, aki ezt nem tanulja. A bambuszvirág rendszerben dolgozók egyben szülők is, és saját gyerekeiken ugyanezeket a jelenségeket tapasztalták. Közel egyéves, nagyon alapos tanulás után kidolgozták a pécsi referencia üzletben a gyerekprogramot.

Hiába próbáljuk meg gyerekeiknek pótolni a nyugodt családi légkört és biztonságot, mert szinte lehetetlen. A szülők sokáig dolgoznak, a gyerekek délután különórákra, edzésre járnak, mikor hazaér a család, már mindenki hulla fáradt. Az ebédet sokszor kiváltjuk egy szendviccsel, amit jó esetben munka közben asztalnál ülve kapunk be. Gyerekeinknek sem jobb a helyzetük, a menzáról vagy egy gyors étteremből rohannak a suli után tovább. Mindig, mindenhova időre kell odaérni, ez a mai közlekedés mellett már maga sressz helyzetet teremt.

Sokan azok a szülők közül, akik részvettek a MIAOMEI® - bambuszvirág® kúrán és saját bőrükön tapasztalták nyugtató hatását, bíztak a fiataloknak kidolgozott, kétrészes, másfél-két órát igénybe vevő bambuszvirág® gyermek masszázsban, és elhozták gyerekeiket. A pozitív megerősítések adtak lendületet ahhoz, hogy az egész országban elterjedjenek a gyerek-kezelések.


A gyerekmasszázs ára: 2500 Ft /alkalom. Bérlet vásárlása esetén engedményt adunk.


GYERMEKMASSZÁZS


Lépéselőnyt jelent a gyerekkori
•   Túlterheltség
•   Stressz
•   Túlsúly kezelésébenA kínaiak már a Ming dinasztia (1368-1643) ideje alatt is alkalmazták a csecsemő és gyermek masszázst, mert a hosszú, egészséges élet elérése érdekében a megelőzést a legfontosabbnak tartották. A gyermek és csecsemő masszázs azon az elméleten alapszik, hogy a kezelés alatt alkalmazott technikák lágyak simák legyenek, kiegyenlítsék a csatornákban fellépő, és a szervezetet, megzavaró energiablokkokat, melyek a problémákat okozzák.

A súlyproblémával küszködő gyerekek, a jövő nemzedékének egészségmegőrzése már szinte kötelezőfeladattá vált. Előzd meg a többieket azzal, hogy te már most megtanulod, hogyan kell kezelni a problémákat! Mire gyerekeink befejezik az általános iskolát, szinte mindegyikük stresszes, kimerült, agyonhajszolt. Szoronganak még a jó tanuló, jó sportoló fiatalok is. Már ekkor kezdenek látszani a testi-lelki jelek, amelyeket a kétségbeesett szervezet kiáltásként küld a szülők felé. Hogyan is tudna ezekből, a jelekből olvasni az, aki ezt nem tanulja.

Elméletben az egészségügy is foglalkozik már a témával, de hatékony segítséget nem tudnak nyújtani. A szülők nem tudnak hová fordulni, pedig mindet megtennének azért, hogy a gyermekeiken segítsenek. A gyerek nem kicsi felnőtt, ezért mindenki nagyon körültekintő, hogy hogyan kezeljék őket, mert a felnőtteknél bevált kezelések másképp hatnak rájuk.

A tanfolyamon megtanulod, hogyan állítsd vissza a gondtalan, örömteli gyermekkort. Megismered a túlsúlyos gyerekek csoportjait, a kezelésükhöz szükséges pontkombinációkat. Azért vagyunk jó helyzetben, mert a Fogyi-Nasik között van olyan, ami az ő számukra is segítséget - megoldást nyújt.

A masszázs jótékony hatása a javulás rövid időn belül észlelhető, mert a problémák még nem mélyültek el. A munkád során nagyon sok sikerélmény vár majd Rád, mert a gyerekek gyorsan fogynak és nagyon hálásak.

REFERENCIA A GYERMEKMASSZÁZSRÓL

...Jelentős változást Enikőnél és Antóniánál tapasztaltam. Enikő korábban minden másnap ment csak wc-re. Az ő szavaival élve: "Nem szeretek WC-re járni, olyan sokat kell ott ülni."

A kezelések során az édesített üdítőt vízre és teára cseréltük. Harmadik napon már csak vizet vitt magával az iskolába. A második masszázs után egy nagyon mosolygós napocskát rajzolt a naplójába: Már nem kellett olyan sokáig a WC-n ülnie. A széklete azóta teljesen normalizálódott...

Referencia a gyermekmasszázsról...
Cikk folytatása. Új ablakban nyílik meg.
Keresse az alábbi referencia üzletekben.
Gyermekmasszázs szalonjaink listája
Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI