Ha a lábunk beszélni tudna...Sarokápoló balzsam


Lábunk és kezünk mind rólunk mesél, nem is hinnénk, mennyi mindent megtudhatunk egészségi állapotunkról, ha figyelünk a testünk jelzéseire. Egyes egészségügyi bajok különösen hajlamosítanak a lábproblémák fokozódására. A cukorbetegeknek, érszűkülettel, láb- és körömgombával küszködőknek a rendszeres lábápolás szinte kötelező - annak megelőző hatása miatt.

Lelki életünk minden mozzanata apró jeleket hagy lábunkon, sokkal nagyobb terhet cipel, mint a kezünk, ezért sokkal jobban tükrözi életünk főbb állomásait. A bal lábunk a múltunkról, a jobb lábunk a jelenről szól. Lábfejünk lekicsinyített mása testünknek, a nagyujjunk a fejünkkel, a középső rész a törzsünkkel azonos, a harmadik harmad pedig a test alsó részének felel meg, így a lábon jelentkező bőrelváltozások mutatják a belső problémák helyét. A láb mérete utal belső szerveink méretére, hőmérséklete pedig keringésünkről árulkodik (a lábujjak közötti berepedezés például rossz keringésre vall).

A lábfej bőre életerőnket, szerveink működését tükrözi, és bepillantást enged belső állapotunkra. A megvastagodott bőrt nem szabad túlzottan elvékonyítani, mert meggyengül a védelmi bástya, és a ponthoz tartozó belső szerv. A TKO szerint a bőr a tüdőt képviseli, ezért a dohányosok különösen figyeljenek a láb ápolására.

A vörös, gyulladt barázdák gyulladt szervekre utalnak. Ha ezek a sarok belső részén vannak, az ülőideg, az alsó csigolyák, medence, hólyag- és alhasi bántalmak jöhetnek szóba. Ha a barázdák a talp párnás, sarok felőli részén jelentkeznek, ez gyomorégést, szívpanaszokat, pajzsmirigy problémákat jelezhet. Eltüntetésükhöz a krémezésen túl a belső problémákat is orvosolni kell.

Mit mutatnak a lábon látható elváltozások?


A test belsejében meghúzódó esetleges energiazavarok, problémák, betegségek külső jegyeket hagynak a lábfejen. A bal és jobb lábfejünk összehasonlításánál először nézzük meg, vannak-e különbségek a két láb között színben, formában, elváltozásokban (pl bütyök, szemölcs, bőrkeményedés, tyúkszem). Ha a talpon a második és a harmadik ujj izületén tyúkszem van, akkor biztos, hogy az illető szemproblémákkal küszködik. Ha mindez a negyedik és ötödik ujj tövében fordul elő, azzal a fül jelez nekünk.


További érdekességek.


Az elhanyagolt testrészeink hajlamosabbak a megbetegedésre és lassabban reagálnak az ápolásra. Egészségünk alappillére a lábunk, ezért nem mindegy, hogy a lábfejet ért deformitásokat komolyan vesszük-e, javítunk-e rajta, vagy elmegyünk mellette. Az időben megemelt lábboltozat akár a gerinctorzulástól is megmentheti a gyermeket. A fizikai munka utáni huzamos derékfájás szintén statikai problémák következménye lehet.

Kamasz gyermekeink cipőviseletébe szinte lehetetlen beleszólni, érthető, hogy a divatot követik, de legalább azt érjük el, hogy otthon hordjanak kényelmes lábbelit, és minden nap fordítsanak egy kis figyelmet a tisztálkodáson túl lábuk és körmük ápolására.

A mi éghajlatunkon sajnos csak nyáron járhatunk mezítláb, egyébként általában szoros és gyakran egészségtelen cipőbe kényszerítjük lábunkat. Mikor hazaérünk és levetjük utcai cipőnket, tornáztassuk meg ujjainkat és vegyünk egy jó lábfürdőt. Egyrészt felpezsdíti a vérkeringést, másrészt előkészítjük vele a lábunkat az Eulactol Sarokápoló krém használatához. A testhőmérsékletű vízbe ne tegyünk szappanos vagy alkoholos adalékot, mert az kiszárítja a bőrt az áztatás alatt.


Milyen esetekben használjuk az Eulactol Sarokápoló krémet?


Nyáron naphosszat mezítláb járunk, a sok por, szennyeződés, a nap, a szél, tengerparti homok igénybe veszi lábfejünket, télen viszont zárt cipőbe „kényszerítjük” lábunkat. Talpunkon (és tenyerünkön) nincsenek faggyúmirigyek, amelyek biztosítanák a védő lipid (zsír) réteget. A tenyér és a talp szárazsága a test vízhiányára utal. A nyirkos, izzadt bőr hajlamossá válik a gombásodásra.

A lábápolás nemcsak szépészeti, és nem szezonális kérdés. A folyamatos gondoskodás segít megelőzni a bőrkeményedést, tyúkszemet, a berepedezést, és a gombásodást.

Hiába szép, ápolt a körmünk, ha a sarkunk elszíneződött, durva felületű, bőrünk megvastagodott, elszarusodott. Ápolatlanság hatását kelti, a hámsérüléseken keresztül a kórokozók bejuthatnak a szervezetbe, és fertőzést okozhatnak.

Az Eulactol Sarokápoló Krém mélyhidratáló, lágyító hatású. A repedezett és száraz bőr kezelésére használható. Visszaépíti és megerősíti a bőr szerkezetét, és ellenállóvá teszi a hólyagok képződésével szemben


Népszerűségét annak köszönheti, hogy tökéletesen felszívódik, ennek ellenére hagy egy láthatatlan védőréteget, mely úgy védi a bőrt, mint egy kabát a testet.

Minden olyan helyzetben, amikor a bőrt védeni kell, az Eulactol krémek jó szolgálatot tesznek.Száraz, beszakadozó körömágy és köröm ápoló krém


Egyedülálló - kiemelkedően hatékony Termék

Az emberi faj az egyetlen, amely felegyenesedvén mellső végtagjait kézként használja, a munkától az ölelésig egyaránt, agyunk meghosszabbításának tekinthetjük. Kezünk valósítja meg gondolatainkat, mozdulataink fejezik ki érzelmeinket (simogatás, a szeretett személy átkarolása).

Körmünk állapota – ugyanúgy, mint a lábfejünk – mindent elmond rólunk. Elsődlegesen az ujjaink érzékeny végét védi, és segít a fogásban. A köröm egyik legfontosabb része a körömre picit ránövő bőrredő, amely védi a körömlemezt. Sérülése vagy visszanyomása, kivágása redőket hagy maga után a körmön, és egy nyitott kapu a kórokozók előtt. A köröm minőségétgenetikai adottságokon túl a táplálkozás és az ápolás határozza meg. Ahhoz, hogy erősek és egészségesek maradjanak, védeni kell a lúgos és savas vegyszerektől és a környezeti hatásoktól.


Freud szerint a köröm, és a körülvevő lehasadozó bőrdarabkák rágása valamely be nem teljesedett vágyunkat fejezi ki.

Miről árulkodik a kéz.


A törékeny, berepedező, behasadozó körmök azt mutatják, hogy a májunk nem működik tökéletesen. Az ásványi anyagok és a zsírsavak hiánya éppúgy látható körmeinken, mint a gyomorsav mennyisége.

További érdekességek, hasznos infók.
Az oldal feltöltés alatt.

A körömrágásról nehéz leszokni, fertőzésveszélyes és fájdalmas gyulladással jár. Az Eulactol Körömápoló krém vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, lágyító és hidratáló tulajdonságú. Védi meg a körmöt és környékét a fertőzéstől, kiszáradástól, berepedéstől, szálkásodástól, gyulladástól és a túlzott megvastagodástól, valamint bőrgombától, ami csak sérülések nyomán keletkezik.

A manikűrös, műkörmös, pedikűrös kolleganők, akik egész nap kéz- és lábápolással foglalkoznak, nagyon jónak minősítik ezt a krémet, mert puhán és hajlékonyan tartja a töredező körmöket, és tökéletes segítség.

Egy gyengéd simogatás az élet legkellemesebb élményei közé tartozik. A kéz bőrének bársonyos simasága fokozza az érintés örömét. Ha azt szeretnénk, hogy a kezünk beszéljen rólunk, akkor tennünk kell azért, hogy azt mondja el, amilyenek valójában vagyunk. Ehhez segít hozzá az Eulactol krémcsalád.sarokápoló, sarokápolás, igénybevett láb, fáradt láb, sarokápoló krém, sarokápoló balzsam, láb ápolás, láb ápolás, szép láb, ápolt láb, töredezett sarok, száraz sarok, bőrkeményedés, tyúkszem, bőrmegvastagodás, berepedezés, berepedezett sarok, berepedezett talp, gombásodás, lábgomba, láb gomba, lábgomba kezelése, lábgomba megszüntetése, lábproblémák, bőrkeményedés megszüntetése, lábprobléma, sarokpuhító, lábfürdő, heel balm, eulactol, eulactol sarokápoló, eulactol sarokápoló balzsam, karbamid, karbamid tartalmú krém, hidratáló lábkrém, hidratáló sarokkrém, hidratáló lábbalzsam, hidratáló sarokbalzsam, lágyító lábkrém, lágyító sarokkrém, lágyító sarokbalzsam, száraz láb, hidratált sarok, ápolt sarok, hidratált láb, sima sarok, igénybevett sarok, sima talp, igénybevett talp,
Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI