ARGIRELINE


Egy új lehetőség az


- orr-ajak barázda,
- a szemkörnyék,
- és a szemöldökök közötti redők kihúzására

- olyan, mint a Botox, de jobb -

A Mesobotox kezelés inspirálta ezt az oldatot, amely 2 alkotóelemet kombinál össze egy gyengéd, nem mérgező botox hatás elérésére. Csökkenti, illetve megelőzi a mimikai ráncokat az izomösszehúzódások megakadályozásával.

Az egyik összetevője az Argireline (acetyl hexapeptid-3) egy egyedülálló peptid, 6 aminosavból álló lánc, ami egyrészt mérsékli a meglévő ráncok mélységét, másrészt bizonyítottan hatásos azok kialakulása ellen. Az Argireline egy nem mérgező, biztonságosabb és gyengédebb alternatívája a botulinum toxinnak, ugyanarra a ráncképződési mechanizmusra hat, csak teljesen más módon.

Az izomösszehúzódásokat kétszeresen is gyengiti az ionok bejutásának leuphasyl-lal való blokkolása és SNARE complex kialakulásának az Argireline általi szabályozása révén.


Az izmok akkor húzódnak össze, mikor az idegsejtek neurotransymittereket bocsátanak ki, a neuronal exocytozis-ként ismert folyamat keretében. A kibocsátott neurotranszmitter neve acethylcholine , ami a vesicle-ből kerül ki a szinapszisba. A SNARE protein complex alapvető fontosságú a szinapszisok neurotranszmitter kibocsátásban, valamint összekapcsolja az exocytózis utolsó lépéseit. 3 protein alkotja, VAMP, Syntaxin, SNAP-25. Ez a komplex olyan, mint egy celluláris kampó, amely elkapja a vezikulákat (a folyamatot dokkolásnak hivják) és a membránhoz közel viszi őket, lehetővé téve így a fúziójukat.A Botulinum Toxin lebénítja az izmokat úgy, hogy az acethylcholine kiválasztást szelektíven blokkolja a neuromuskuláris csomópontokban. A BoNT-A visszafordíthatatlanul feldarabolja a SNAP-25 proteint, és ezzel a SNARE komplex nem tud felgyülemleni. Az idegi jel nem közvetítődik, az izom nem tud össezhúzodni, lebénul.

Az Argireline a SNAP-25 komplex N-terminál végének az utánzata. A természetes proteinnel konkurrál a helyért a SNARE-komplexben, ezzel destabilizálja a komplexet olymódon, hogy kozben a SNAP-25 egyetlen alkotóeleme sem sérül. Ha a SNARE komplex kicsit is destabilizálódik, a vezikula nem tud neurotranszmittereket kibocsátani. Ennek következteben az izomösszehúzodás csökken, csökkentve ezzel a ráncok es vonalak kialakulását.A másik összetevő a Leuphasyl, ez egy pentapeptide, amely az enkephalin természetes útját utánozza le, és teljesen új módon hat a mimikai ráncokra.

Argiline, mezoterápiás hatóanyag, mezoterápia, hatóanyag, mezoanyag, mezoterápiás kezelés, hagyományos mezoterápia, tűs mezoterápia, tűnélküli mezoterápia, elektroporáció, ampulla, kozmetika, kozmetikai kezelés, arckezelés, testkezelés, hatóanyag bevitel, kezelési cél, kezelési terület, koktélok, hatóanyag koktélok, botox hatás , Ráncfeltöltés, Lifting, Műtét nélküli lifting, Ráncok ellen, Mimikai ráncok ellen, megelőzi a mimikai ráncokat , peptid, mérsékli a ráncok mélységét, mérsékli a ráncok kialakulását, izomösszehúzódásokat gyengiti , mimikai ránc, mesobotox kezelés, nem mérgező botox, botox, ráncok kezelése, ráncok csökkentése, ráncképződési mechanizmus, botulinum toxin, acetyl hexapeptid-3, peptid, aminosav lánc, arckezelés, izom bénítás, leuphasyl, pentapeptid, enkephalin, homlok ránc, orrtó ránc, glabella ránc, szarkaláb, ajak melleti ráncok, homlok ráncok kezelés, orrtő ráncok kezelése, glabella ráncok kezelésev, szarkaláb eltüntetése, ajak melleti ráncok eltüntetése, homlok ráncok eltüntetése, orrtő ráncok eltüntetése, glabella ráncok eltüntetése, szarkaláb kezelése, ajak melleti ráncok eltüntetése

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI