"A" VITAMIN


Az egyik legkorábban felfedezett vitamin.


Életfontosságú hatóanyag, amely hozzájárul az éles látás, az egészséges bőr és az erős immunrendszer kialakulásához. Nagy mennyiségben szem- és bőrbetegségek, valamint különböző fertőzések kezelésére alkalmas.

Májban raktározódó, zsírban oldódó vitamin. A szervezet az A-vitamin egy részét állati zsírokból szerzi, másik részét pedig maga állítja elő a bélből felszívódó béta-karotinból, valamint a gyümölcsökben és zöldségekben található egyéb karotinoidokból. Az A-vitaminból a szervezetben található karotinoidokból. Az A-vitaminból a szervezetben retinoidok képződnek. Elnevezésük onnan ered, hogy az A-vitamin segíti elő a retinában lévő pigmentképződést, amely lehetővé teszi a látást.

Hozzájárul az éjszakai gyengén látás (farkasvakság) megelőzéséhez, fenntartja a bőr, a légző- és emésztőszerveket bélelő nyálkahártya egészségét, segít a fogak és a csontok felépítésében. Létfontosságú a sejtek megújulásához, a növekedéshez és a fejlődéshez. Ezen kívül nélkülözhetetlen az immunrendszer számára, beleértve a légutak és az emésztőszerv nyálkahártyájának sejtjeit, amelyek a kórokozókkal szemben fontos védelmi vonalat alakítanak ki.

Mint minden zsírban oldódó vitamin, az A vitamin is túl nagy mennyiségben káros lehet a szervezet számára, adagolásával ezért vigyázni kell. Terhesség vagy előre látható terhesség esetén napi 5000 NE-nél több A-vitamin bejuttatása a szervezetbe nem ajánlatos, mert nagyobb adag a magzatnál már fejlődési rendellenességet okozhat. Közismert tulajdonsága, hogy segíti a szem működését, különösen az éjszakai látást azzal, hogy hozzászoktatja a szemet az erős fény után a sötéthez. Enyhítheti a szemszárazságot is. Az immunrendszert erősítve, az A-vitamin fokozza az ellenálló képességet olyan fertőzésekkel szemben, mint a torokgyulladás, a megfázás, az influenza vagy a hörghurut.


Hatékonyan alkalmazható


Övsömörre, szemölcsre (vírusos bőrfertőzés), különböző szemfertőzésekre, gombás hüvelyfertőzésekre, sőt még az allergiás reakciókat is képes gátolni. Véd az emlő- és a tüdőrák ellen, és növelheti a leukémiában szenvedők túlélési esélyeit. Állatkísérletek során megállapították, hogy jó hatású a sokszor halálos bőrrák, a melanoma ellen. Másik előnye még a rákbetegek számára, hogy fokozhatja a kemoterápia hatását.

Az A-vitamint az 1940-es években alkalmazták először bőrbetegségek kezelésére, akkor azonban még túl nagy mennyiségben használták, ami mérgező volt. Később fejlesztették ki az A-vitamin egy biztonságosabb származékát, a retinoic savat. A legismertebb feladata a bőr épségének, egészségének óvása. Valójában más hámsejtekre, a bélhámsejtekre is pozitívan hat, a hipovitaminózis ezért ezek működésében is zavart okoz. Az A-vitamin többféle bőrbetegség, például az akne, a száraz bőr, az ekcéma, a rosacea és a pikkelysömör kezelésére is alkalmas.

Segíti a különböző bőrsérülések – vágások, horzsolások égések – gyógyulását, illetve meggyorsíthatja a ficamokból és húzódásokból való felépülést. Előnyeit a bélcsatornában is kifejti, segít a gyulladásos bélbetegség és fekély kezelésében. Ha megfelelő mennyiségben adagolják, gyorsítja a szélütés utáni felépülés folyamatát. Sokszor kevés az A-vitamin azoknak a nőknek a szervezetében, akiknek az átlagosnál erősebb vagy hosszabb a menstruációja. Náluk is fontos lehet az A-vitamin pótlása.


A mezoterápiában az A vitamint az alábbi hatásai miatt alkalmazzák


• megakadályozza az elszarusodást
• szabadon tartja a pórusokat
• kordában tartja a faggyútermelést
• fékezi a fény okozta öregedést (alkalmazásakor mindig használjunk utána fényvédőt, mert az A vitamin is fényérzékeny)
• csökkenti a legfelső bőrréteg, a szaruréteg vastagságát – emiatt hatásos pszoriázis és keratinozis esetén is. (vigyázat: fokozza a leégés veszélyét!)
• stimulálja a fibroblasztokat (kötőszöveti sejteket), megakadályozza a kollagén leépülését
• javítja a dohányosok bőrének vitamin-ellátottságát
• a jelek szerint közreműködik a fotokarcigenézis (fény okozta rák) megakadályozásában is.

Nagyon jól alkalmazható elektroporációnál is.


A következő anyagokkal vegyítve készíthető vele koktél


C vitamin, X-ADN, Biotin, Dexpanthenol, DMAE, Organic Silica, Rutin & Melilot, Centella Asiatica, Caffeine, és nagyon jó mesolift kezeléseknél a Hyaluronsavval kombinálva.


Kiszerelés


2 ml ampullaA vitamin, mezoterápiás hatóanyag, mezoterápia, hatóanyag, mezoanyag, mezoterápiás kezelés, hagyományos mezoterápia, tűs mezoterápia, tűnélküli mezoterápia, elektroporáció, ampulla, kozmetika, kozmetikai kezelés, arckezelés, testkezelés, hatóanyag bevitel, kezelési cél, kezelési terület, koktélok, hatóanyag koktélok, Vitamin, ampulla, éles látás, egészséges bőr , erős immunrendszer , szem- és bőrbetegségek, fertőzések , éjszakai gyengén látás , farkasvakság , nyálkahártya , fogak és a csontok felépítése, sejtek megújulása , növekedés, fejlődés , immunrendszer , bőr épségének óvása , egészség megóvása, akne, száraz bőr, ekcéma, rosacea, pikkelysömör kezelése, bőrsérülések gyógyulása, vágások gyógyulása, horzsolások gyógyulása, égések gyógyulása, elszarusodás megakadályozása, pórusok szabadon tartása, pórusok megnyitása, faggyútermelés korlátozása, fény okozta öregedés, szaruréteg vastagságának csökkentése, fiborblasztok stimulálása, kötőszövetek stimulálása, bőr vitamin ellátottságának növelése, zsírban oldódó vitamin, béta-karotin, karotinoid, retinoidok, pigmentképződés segítése, pigmentképződés növelése, egészséges nyálkahártya, szem működésének javítása, szemszárazság enyhítése, ellenálló képesség növelése, ellenálló képesség fokozása, torokgyulladás gyógyítása, megfázás gyógyítása, influenza gyógyítása, hörghurut gyógyítása, övsömör gyógyítása, szemölcs gyógyítása, vírusos bőrfertőzés gyógyítása, szemfertőzések gyógyítása, gombás hüvelyfertőzések gyógyítása, allergia csökkentése, melanoma gyógyítása, retinoic sav, retinoic acid, bélbetegségek kezelése, fekélybetegség kezelése, szélütés után, szélütés utáni felépülés, elszarusodás megakadályozása, pórusok szabadon tartása, fény okozta öregedés , szaruréteg csökkentése, pszoriázis gyógyítása, keratinozis gyógyítása, fibrolasztok stimulálása, kötöszöveti sejtek stimulálása, kollagén leépülés megakadályozása, dohányos bőr vitamin ellátottságának javítása, fotokarcigenézis megakadályozása, fény okozta rák megakadályozása, mesolift, ekcéma kezelés, viszketés kezelése, rosacea kezelése, dohányis bőr kezelése, májfolt, pigmentfolt, májfolt kezelése, pigmentfolt kezelése, akne kezelése, seborrea kezelése, faggyúmirigy szabályozása, stria kezelése, allergia kezelése, scleroderma kezelése, antioxidáns, oxidációs folyamatok lassítása, UV védelem

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI