CAFFEINE


Csökkentő oldat


A caffeine (koffein) egy xanthine alkaloid (1-3-7-trimethylxantine) a teofilin vagy a teobromin családban, amely stimulánsként hat az emberekre. Megtalálható a kólákban, kávéban, teában, kakaóbabban és egyéb növényekben.

A caffeine fokozza a zsírégetést azáltal, hogy feltartóztatja a ciklikus nucleotide phosphodiesteraset, ami a ciklikus AMP AMP-vé alakulásának katalizálásáért felelős. Az ennek következtében megjelenő magas ciklikus AMP szövetkoncentrátum aktiválja az inaktív hormonérzékeny lipázt, és elősegíti a zsírégetést. Serkenti a véráramlást és stimulálja a zsírsejteket arra, hogy a zsírt kiengedje a véráramba, ahonan a szervezet anyagcseréje elégetheti.

A caffeine kiüríti a zsírsejteket, feszesíti és tonizálja a bőrt és még jobban segít a cellulitisz jeleit csökkenteni. Sőt, a caffeine vízhajtóként is funkcionál. A vízhajtás segít eltávolítani a zsírsejtekből a vizet, ezáltal csökkenti azok méretét.

Zsíroldó hatása azon alapul, hogy gátolja a phosphodiesterase enzimet (ezáltal a negatív irányú egyensúlyt az elraktározott zsír és nem az izomszövetek kompenzálják) és a zsírsejteket katekolaminná alakítják. Bőrfiatalító hatását az adja, hogy stimulálja a DMAE szintézisét.

Naponta gélben bemasszírozva növeli a hatást.


Saját tapasztalatok

Dr Eberhardt-aloe gél. A kettő együtt egy stabil komplexet alkot.


Kiszerelés

2 ml-es ampulla - 20%

Caffeine, mezoterápiás hatóanyag, mezoterápia, hatóanyag, mezoanyag, mezoterápiás kezelés, hagyományos mezoterápia, tűs mezoterápia, tűnélküli mezoterápia, elektroporáció, ampulla, kozmetika, kozmetikai kezelés, arckezelés, testkezelés, hatóanyag bevitel, kezelési cél, kezelési terület, koktélok, hatóanyag koktélok, koffein, zsírégetés, véráramlás serkentése , zsírsejtek stimulálása, zsírsejtek kiürítése, bőr feszesítése, bőr tonizálása, cellulitisz csökkentése, vízhajtó, Zsíroldó , katekolamin, Bőrfiatalító, Csökkentő oldat, Teofilin, Teobromin, Zsiégetés fokozó, Zsírégetés fokozás, Véráramlás serkentő, Zsírsejtek kiürítése, Feszesítés, Tonizálás, Vízhajtás, Zsíroldó hatás, Phosphodiesterase enzim, Bőrfiatalítás, Cellulit kezelés, Helyi zsírégetés, Zsírbontás, Zsíroldás, Felszíni zsírbontás, Mély rétegű zsírbontás

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI