C-VITAMIN


Vitalizáló és antioxidáns oldat


Az ascorbinsav az egyik fő nem-enzimes, vízben oldódó antioxidáns.

A C-vitamin szükséges a collagén és elasztin szintéziséhez, ami fontos strukturális összetevője a véredényeknek, inaknak, ínszalagoknak és csontoknak. A C-vitamin szükséges a carnitine szintéziséhez is, ami egy kis molekula, létfontosságú a zsírok elszállításához a mitochondriába, hogy energiává alakuljon át.

Kritikus szerepe van a bőr szerkezetében, stimulálja a bőr kötőszöveteinek kollagén szintézisét. Elméletek szerint ez azért fordul elő, mert az ascorbin közvetlenül stimulálja a kollagén szintézist, közvetlenül és speciálisan aktiválja a kollagén gén szabályozását kétféleképpen: egyrészt növeli az áttétel mértékét, másrészt stabilizálja a prokollagén „hírnökét”, az RNA-t, vagyis genetikailag megjelöli a kollagén szintézist. Egy másik mechanizmus a zsírperoxidáció elindulása, ami az egyik melléktermék, a malondialdehyde mennyiségének megnövekedéséhez vezet, ami valamilyen módon stimulálja a kollagén gén megjelenítődését.

Ezen felül az ascorbin sav kell ahhoz, hogy lysyl hydroxylase jöjjön létre, ami egy olyan enzim, ami szükséges ahhoz, hogy egyik kollagén a másikhoz kapcsolódjon, ezzel erősítve a szövet erősségét. Az ascorbin sav helyi használata megvédi a bőrt az öregedéstől, és kezeli is azt. Az UV sugárzás a bőrben lévő arcorbin sav kétharmadát elhasználja.


Keverhető

Rutin & Melilot-tal is. Az összes arckezelésnél is használhatjuk a C Vitamint.


Kiszerelés

5 ml-es ampulla – 20%

C Vitamin, mezoterápiás hatóanyag, mezoterápia, hatóanyag, mezoanyag, mezoterápiás kezelés, hagyományos mezoterápia, tűs mezoterápia, tűnélküli mezoterápia, elektroporáció, ampulla, kozmetika, kozmetikai kezelés, arckezelés, testkezelés, hatóanyag bevitel, kezelési cél, kezelési terület, koktélok, hatóanyag koktélok, vitalizálás, vitalizáló oldat, antioxidáns oldat, carnitine szintézis, bőr szerkezetének emelése, kollagén szintézis növelése, kollagén gén szabályozása, prokollagén, RNA, Zsírperoxidáció, Malondialdehyde, lysyl hydroxylase, antioxidáns, ascorbinsav , collagén és elasztin szintézis, Bőrmegnyúlás , Bőrmegnyulás kezelése, Hajhullás kezelése, Alopécia kezelése, Hajhullás, Kopaszság kezelése, Melasma kezelése, Sebek kezelése, Sebgyógyulás elősegítése, Bőrfiatalítás, Bőröregedés kezelése, Akne kezelése, Mesolift, Rejuvenation, Lógó bőr, Lógó bőr kezelése, Megereszkedett bőr kezelése, Stria kezelése, Rosacea, Rosacea kezelése, Szeborrea, Szeborreás bőr, Szeborrea kezelése, Szeborreás bőr kezelése, UV sugárzás elleni védelem

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI