DMAE


Erősítő, feszesítő oldat


Ez egy természetes anyag, ami megtalálható a szervezetünkben is. A DMAE-t vagy Norcholine-t külsőleg kezdték el használni, hogy a bőr szerkezetét megemeljék.

A DMAE az acetylcholine „előfutára”, neuromediátor, mely fontos szerepet játszik a bőrben. A keratinocytok-nak, a kötőszöveti sejteknek, a „myo”-kötőszöveti sejteknek, az izzadság sejteknek, az endothelial sejteknek vannak membrán receptorai, és ezek reagálnak az acetylcholine-ra. A DMAE szilárdító hatása azt eredményezi, hogy a membrán receptorok cholinergikusan stimulálják a kötőszöveti sejteket, és stimulálják a myorostok progresszív koncentrációját. A DMAE-nak ezen felül van antiradikális és antilipofuscine hatása, és javítja a proteines keresztkapcsolást (kollagén és elasztin).


A DMAE hatásmechanizmusa a folyamatok szinergikus kombinációját eredményezi különböző szinteken


A bőr nem izom izomsejtjeinek feszülése, a keratinocyte-ok kohéziója és elmozdítása, a stratum corneum hidratálása és rugalmassága, jobb táplálás és bőrvédelem, antioxidáció, bőr egyenletessé tétele. Gyorsan hat és hatása sokáig tart.

Rendkívül tömör gél, amely keverhető más anyagokkal, pl. Organikus szilícium és C-vitamin.


Kiszerelés

5 ml-es ampulla - 3% -os

DMAE, mezoterápiás hatóanyag, mezoterápia, hatóanyag, mezoanyag, mezoterápiás kezelés, hagyományos mezoterápia, tűs mezoterápia, tűnélküli mezoterápia, elektroporáció, ampulla, kozmetika, kozmetikai kezelés, arckezelés, testkezelés, hatóanyag bevitel, kezelési cél, kezelési terület, koktélok, hatóanyag koktélok, Erősítő oldat, Norcholine, Bőrszerkezet emelése, Acetylcholine, Keratinocytok, Kötőszöveti sejtek stimulálása, Stratum corneum hidratálása, Bőr táplálása, Bőr védelem, Antioxidáció, Egyenletes bőr, Bőr egyenletessé tétele, feszesítő oldat, neuromediátor, szilárdító hatása , Bőr struktúrájának emelése, Bőr stuktúra emelése, Megereszkedett bőr kezelése, Megereszkedett arcbőr , megereszkedett testbőr kezelése, bőrfiatalítás, lifting, szabadgyök ellenes, Nyaki ráncok, Bőrfiatalítás, Kötőszövet regenerálás, Lógó bőr kezelése, Rosacea kezelése, Dohányos bőr kezelése, Stria kezelése, Vízhiányos bőr kezelése, Antioxidáns, UV védelem, Szabadgyökök

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI