DNA LIQUID


Öregedés elleni anyag


A DNA Liquid megegyezik a már jól bevált X-ADN gél hatóanyagával, de annál kisebb koncentrációban, hígabb oldatban tartalmazza azt. Ezzel a felhasználása könnyebb, mert nem igényel külön hígítást, és jobban adagolható.

A DNS természetes polimer, ami jelen van minden élőlény sejtjeinek sejtmagjában, és ez a genetikai kód eredete. Gyógyhatása a DNS lánc méretével arányosan nő, mivel a magas polimerizáció a terméket aktívabbá teszi és fejleszti a szövet átjárhatóságát.

Gyógyszertanilag magasan polimerizált DNA. Minél magasabb a polimerizáció, annál jobb a hatás. A nukleinsavak nem állati genetikus "engineering"-ből származnak

Megfigyelték, hogy a DNS képes visszaállítani az elhalt sejteket, helyreállítja a kötőszöveteket azáltal, hogy stimulálja a hegesedési folyamatot. Az X-ADN vissza tudja állítani az elhalt sejteket, és új kötőszövetet tud előállítani ami stimulálja a gyógyulási folyamatot.

A DNA vissza tudja fordítani a proteinek (főleg kollagén), a vérsejtek pusztulását, és helyreállítja az isémiás folyamatok során keletkezett sérüléseket.

A protein-helyreállító képességének köszönhetően az X-ADN Gél harcol a napsugarak okozta kollagén pusztulás, az oxidative stressz és a dohányzás ellen (szabadgyök károsítások).

Szinergikus kapcsolatban van az E vitaminnal.Kiszerelés

2,0 ml-es ampulla – 0,8%

DNA Liquid, mezoterápiás hatóanyag, mezoterápia, hatóanyag, mezoanyag, mezoterápiás kezelés, hagyományos mezoterápia, tűs mezoterápia, tűnélküli mezoterápia, elektroporáció, ampulla, kozmetika, kozmetikai kezelés, arckezelés, testkezelés, hatóanyag bevitelkezelési cél terület, koktélok, hatóanyag koktélok, természetes polimer, elhalt sejtek visszaállítása, kötőszövetek helyreállítása, vérsejtek pusztulásának csökkentése, Ráncok kezelése, Ránckezelés, Ráncok csökkentés, Bőrhidratálás, Hidratált bőr, Dohányos bőr kezelése, Bőrmegnyúlás kezelése, Hajhullás, Kopaszság, Hajhullás kezelése, Kopaszság kezelése, Alopécia, Fotoaging,Fekélykezelés, Fekélyek kezelése, Mesolift, Lógó bőr kezelése, Megereszkedett bőr kezelése, Nehezen gyógyuló sebek kezelése, Hajnövekedés elősegítése, Ekcéma kezelése, Viszketés csökkentése, Sebgyógyulás elősegítése, Májfolt kezelése, Pigmentfolt, Pigmentfolt kezelése, Stria kezelése, UV védelem megerősítése, Vízhiányos bőr, Vízhiányos bőr kezelése

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI