HYALURONIC ACID


Ráncfeltöltő gél


A hyaluronsav egy szulfát mentes glycosaminoglycan, mely eloszlik a kötőszövetekben, az epitheliumi szövetekben, és az idegi szövetekben. Vízmegkötő hatású.

Amikor megszületünk, rengeteg van belőle a testünkben, de mennyisége folyamatosan csökken az idővel. Ez a hyaluronsav csökkenés nagyban hozzájárul az öregedési folyamathoz.

A hyaluronsav egy zselészerű anyag, amely feltölti a kollagén és az elasztin közötti hézagokat. A hyaluronsav szerepe a bőrben az, hogy biztosítsa az alapvető tápanyagok szállítását a véráramból az élő bőrsejtekbe, hidratálja a bőrt azáltal, hogy megtartja a vizet, valamint egyfajta párnaként és kenőanyagként védelmet nyújt a mechanikus és a kémiai hatások ellen. Képes megvédeni a bőrt az ibolyántúli sugárzásoktól is.

Fiatalítja és javítja a bőr kinézetét, nem tünteti el a ráncokat, de egy jobb bőrminőséget eredményez.

A hyaluronsav természetes alkotója a bőr sejtközi állományának. Egy molekulája 1000 vízmolekulát képes megkötni. Ennek a tulajdonságának köszönhetően hatására a bőr megőrzi természetes nedvességtartalmát, javul rugalmassága és feszessége. A kor előrehaladtával a bőr hyaluronsav tartalma csökken, ami a bőrtónus csökkentéséhez és a ráncok megjelenéséhez vezet. A kozmetikumok a bőr hyaluronsav hiányának pótlására tartalmazzák.

Nem lép reakcióba semmivel, nem okoz allergiát. Hosszan tartó bőrfiatalításnál a hyaluronsavat a bőr felületi rétegébe visszük, amely hozzájárul a bőr rendszeres hidratálásához. Struktúráló hidratáns gél jön létre hatására a bőrben, megnövelve ezzel a bőr rugalmasságát és feszességét. 5 kezelés 5 év bőrfiatalítással egyenértékű.

Bőrfiatalításra és az idősebb bőr feszesítésére használjuk, arcon, kézen, nyakon, dekoltázson, melleken. 3 hónapig 5-6 kezelés javallt, majd 3 havonta 1 fenntartó, összességében évi 10-12 kezelés ajánlott. A hyaluronsavat liofilizált állapotban hozzák forgalomba (ezért olyan sűrű). Használatakor mindenképpen hígítani kell vitaminokkal vagy valamilyen fiziológiás sóoldattal. A hígítási arány általában 1:3. (Javasolt hígító adalékok: Multitrace Elements vagy Multivitamin)

A hyaluronsav epidermisbe való juttatása növeli a vízmegtartó képességet az extrosejtes állományban. Ha a vitamint, ásványi anyagot teszünk a hyaluronsavhoz, jobb hatást érünk el, mint önmagában, fokozzuk a biostimulációs hatást.Keverhető

Nagyon jó összetételt alkot az organikus sziliciummal, DMAE-val és C vitaminnal.Kiszerelés

5 ml-es fiola 3,5%-os

Hyaluronic acid, mezoterápiás hatóanyag, mezoterápia, hatóanyag, mezoanyag, mezoterápiás kezelés, hagyományos mezoterápia, tűs mezoterápia, tűnélküli mezoterápia, elektroporáció, ampulla, kozmetikai kezelés, arckezelés, testkezelés, hatóanyag bevitel, kezelési cél, kezelési terület, koktélok, hatóanyag koktélok, hialuronsav, ráncfeltöltő gél, Vízmegkötő, öregedési folyamat, bőrhidratálás, bőrfiatalítás, bőrminőség javítása, Öregedési pigmentfoltok, Bőratrophia - hegek, Feszesítés, Bőrlazaság, Kötőszövet összeesés, epidermis kitöltése, Ráncok, Sebgyógyulás, Glycosaminglycan, Vízmegkötő hatás, Kollagén és elasztin közti hézagok feltöltése, Bőrfiatalítás, Bőrminőség javítása, Bőrminőség javítása, Bőr hidratálás, Bőr nedvességtartlamának megőrzése, Bőr rugalmasságának javítása, Bőr feszességének növelése, Bőrfiatalító kezelések, Idős bőr feszesítése, Arc kezelés, Kéz kezelése, Nyak kezelése, Dekoltázs kezelése, Dekoltázs feszesítése, Mell feszesítés, Vízmegtartás a bőrben, Öregedési pigmentfoltok kezelése, Bőrathropia kezelése, Hegek kezelés, Bőrfeszesítés, Bőrlazaság kezelése, Laza bőr kezelése, Ránc ránc kezelés, Bőrhidratálás, Hidratált bőr, Sebgyógyulás kezelése, Sebgyógyulás gyorsítása, Mesolift kezelés, Lógó bőr kezelése, Megereszkedett bőr kezelése, Stria kezelése, Scleroderma, Dohányos bőr kezelése, Májfolt kezelése, Pigmentfolt , Pigmentfolt kezelése, Faggyúmirigy szabályozás, Viszketés kezelése, Vízhiányos bőr, UV védelem erősítése

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI