L-CARNITINE


Zsírszállító oldat


Az L-Carnitine természetes formában is jelen van a szervezetben, és fontos alkotóelem a zsírok anyagcseréjében. Hozzátapad a hosszúláncú acyl csoporthoz, és a zsírsavakat elszállítja a mitochondrial matrixhoz (transmembrán szállítás), hogy felbomolhassanak beta-oxidációs folyamatban acetáttá, így jutva hozzá hasznosítható energiához a citromsavon keresztül.

Az L-Carnitine el tudja távolítani a felesleges acyl csoportokat és antioxidálást is végez.

Kimutatták, hogy az L-Carnitine és acylcarnitinok részt vesznek a "reacylációban" és a membrán phospholipidek újramodellezésében, és másodlagos antioxidánsként megvédik a sejtmembránokat. Több tanulmány bizonyította, hogy az L-Carnitine fejleszti a testben, mely megvédi a cellamembránokat is.

Az L-Carnitin önmagában nem zsírlebontó, sokkal inkább zsírszállító. A sejtekben segít szállítani a zsírt a mitokondriumba. Ebből kifolyólag ez zsírsav-szállítás és nem zsírégetés.

A növényi táplálékok többnyire csak igen kis mennyiségben tartalmaznak L-Carnitin-t, továbbá a szervezetben a termelődése az életkor előrehaladtával csökken.Kiszerelés

Ampulla 5 ml - 20%-osL Carnitine, mezoterápiás hatóanyag, mezoterápia, hatóanyag, mezoanyag, mezoterápiás kezelés, hagyományos mezoterápia, tűs mezoterápia, tűnélküli mezoterápia, elektroporáció, ampulla, kozmetika, kozmetikai kezelés, arckezelés, testkezelés, hatóanyag bevitel, kezelési cél, kezelési terület, koktélok, hatóanyag koktélok, Transmembrán szállíás, Antioxidálás, Acylcarnitin, Reacyláció, Membrán phospholipidek újramodellezése, Tocopherol javítása, Cellamembránok megvédése, Plasma zsírproteinek megvédése, Zsírégetés, Energiaszint növelése, Izomgyengeség javítása, Zsírszállítás, Mitokondrium, Zsírsav égetés, Zsírsav újratermelődés megakadályozása, Zsírlerakódás sebességének csökkentése, Zsírbontás, Zsírbontó kezelés, Cellulit kezelése, Zsírlerakódás megszüntetése, Zsíroldás felszíni rétegben, Zsíroldás mély rétegbenlipóma, Lipóma kezelése, L karnitin, Zsírszállító oldat, antioxidálás, zsírbontásra

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI