PHOSPHATIDYLCHOLINE


Zsírégető oldat


A PPC a fő összetevője minden sejtmembránnak és a zsírproteineknek, amelyek a vérben keringenek. Nagy szerepet játszik az intra- és extrasejtes anyagcserés szállításban azáltal, hogy szabályozza, mi megy be és mi jön ki a sejtfalon keresztül. A PPC elősegíti a zsír emulgálását a lehető legkisebb részecskékre, lehetővé téve így a zsír feloldódását és szállítását. A phosphatidylcholine enzimes reakciót okoz, amely a zsír feloldásához vezet, mivel a nano-méretű monoglicerinek emulzióját okozza, amely a májba szállítódik.

Nagyon hatékony terápia arra, hogy a kisebb zsíros területeket lecsökkentsük.

Ez a zsírcsökkentő kezelés nemrégiben tért vissza Brazíliából, mint egy eljárás, amely el tudja tűntetni a liposuction-t. Bár minden egyes kezelés segít, de körülbelül az 5. és 10. szakaszok környékén várható jól látható eredmény. A kezelés horzsolást és ödémát okozhat, amely általában néhány órával, vagy nappal később eltűnik. A többszörösen telítetlen foszfatidilkolin fokozza a bőr rugalmasságát, mivel a "choline" csoport az acetilkolin egyik előfutára, amely egy ideg impulzus szállító: javítja az izomfeszültséget és aktiválja a myofibroblastokat ("kötőszövetet növelő mechanizmusok").

A PPL oldatok mindig tartalmaznak a PPL mellett deoxycholat-ot (DOC) is.Kiszerelés

Ampulla 5 ml - 5%-os

Phosphatidylcholine, mezoterápiás hatóanyag, mezoterápia, hatóanyag, mezoanyag, mezoterápiás kezelés, hagyományos mezoterápia, tűs mezoterápia, tűnélküli mezoterápia, elektroporáció, ampulla, kozmetikai kezelés, arckezelés, testkezelés, hatóanyag bevitel, kezelési cél, kezelési terület, koktélok, hatóanyag koktélok, PPC, Zsírégető oldat, Lecitin, Intrasejtes anyagcsere szabályozása, Extrasejtes anyagcsere szabályozása, Zsír emulgálásának segítése, Zsír oldása, Zsír szállítása, Zsír feloldása, Zsírlerakódás csökkentése, Helyi zsírlerakódás csökkentése, Testkontúrozás, Hasi ráncok, Testkezelés, Lipóma kezelés, Zsírleszívás utáni korrekció, Zsíroldás mély rétegben, Zsírbontás, Szem alatti táskák eltüntetése, Megereszkedett toka, Megereszkedett toka kezelése, Xanthelasma, Rutin&Melilot, Tonizáló oldat, Fenotikus antioxidáns, Superoxid gyökök eltávolítása, Gyulladásgátló, Anticarcinogén hatás, Antithrombotikus hatás, Sejtvédő hatás, Érvédő hatás, Vénás ödéma eltüntetése, Hajszálerek megerősítése, Gyulladáscsökkentés, Visszeres vénák kezelése, Phlebitis csökkentése, Trombózis kockázatának csökkentése, Coumarin, Dicumaroll, Anticoaguláns, Hisztamin , Duzzanatok csökkentése, Sebgyógyítás elősegítése, Hajszálerek ellenállóképességének növelése, Hajszálerek törékenységének csökkentése, Véredények áteresztőképességének csökkentése, Vérerek átmérőjének csökkentése, Vérerek szűkölése, Hisztamin felszabadulás csökkentése, Nyirokrendszer javítása, Véralvadásgátló hatású, Perisztaltika javítása, Vérkeringés javítása, Helyi ödéma csökkentése, Duzzanatok csökkentése, Helyi ödéma, Makrofág, Öregedési folyamatok lassítása

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI