Dermaroller, másnéven MezorollerA dermaroller kezelés


Új - Új - Új - Új


Tudod, hogy melyik a leghatásosabb módszer az öregedés, a ráncok, a pigmentfolt, a pattanás ellen?

A dermarolleres kezelés eredményessége a szakemberek tapasztalatai szerint is a plasztikai és a kozmetikai sebészet hatásával vetekszik.A dermarollerről

A kötőszövet feszessége és a bőr rugalmassága a bőr a kollagén (rugalmas) rostjainak a számától és a minőségétől függ. A dermaroller egy olyan henger, amelynek felületén több száz aprócska tű található. A kezelés során a rollert egyenletesen forgatva ingereljük a bőr szöveteit, Serkentjük a kollagén rostok termelődését. Ezáltal nagymértékben növeli a bőrregenerálódási, gyógyulási képességét, hatására a ráncok kisimulnak, a bőr megfiatalodik, puhává, üdévé, egyenletessé válik.

Ahhoz, hogy mindezeket elérhesd, kúraszerűen kell alkalmazni.
Egy kúra 5 - 7 kezelésből áll.
A kezelés kb. 2 órát vesz igénybe. Heti 1 - 2 alkalommal végezhető.Manapság mindenki megfizethető, látványos és hatékony kozmetikai kezelésre vágyik!


Dermaroller kezelés Rezgőfejes fényterápiávalElem nélkül, hálózatról működik!

Milyen előnyöket nyújt a dermarolleres kezelés?


•   A kezelés gyors és rendkívül hatékony
•   Azonnal látható és érezhető eredményt biztosít
•   A test minden része kezelhető
•   Az összes bőrtípusnál alkalmazható
•   Hatására a bőr ellenállóbb, rugalmasabb, fiatalabb és feszesebb leszMilyen a terápiás hatással rendelkezik a KÉK - PIROS fény a rezgőfejes dermarollereknél?

A 405nm kék fény bőrmegújító hatású, az aknés, gyulladt bőrök kezelésére a leghatékonyabb. A heges, striás, sebhelyes bőröknél is csodát tesz. Antibakteriális, gyulladásátló hatású, csökkenti és normalizálja a faggyúkiválasztást. Puhává, simává, folt- és hegmentessé teszi a bőrt.

A 633 nm piros fény regeneráló hatású, gyorsítja a sejtképződést. Fokozza az izom- és bőrsejtek képződését, ezáltal az átlagosnál ötször gyorsabban növekednek a sejtek. Megerősíti a bőrt, erősíti a védelmét a káros külső hatásokkal szemben. Serkenti a sejtanyagcserét, a kollagén és az elasztin szintézisét. Fiatallá, bársonyossá, és elbűvölővé varázsolja a fáradt, stresszes, megereszkedett bőrt.

A 405 nm hullámhosszú kék és a 633 nm piros fény hatására a szövetek jobban nyelik el a fény energiáját, hővé és kémiai energiává alakítják, ezáltal olyan láncreakciókat indítanak be, mint a lebomlási, újraépülési, oxidációs folyamatok.Milyen problémáknál ajánlott és mit érhetünk el a roller használatával?


•   ráncos, öregedő bőr - bőrfiatalítás (különösen a szem, száj, nyak környékén)
•   vízhiányos, száraz, húzódó bőr - hidratáció
•   pattanásos, tág pórusú bőr - gyulladáscsökkentés
•   pigmentált bőr - foltok eltüntetése
•   naptól, vagy dohányzástól károsodott bőr - bőrmegújítás
•   sebhelyes, heges bőr - sebgyógyulás
•   megereszkedett, petyhüdt bőr - feszesítés
•   cellulit - vérkeringés fokozás, salaktalanításA dermaroller bőrre gyakorolt hatásai


•   Felgyorsítja a vérkeringést, nagymértékben fokozza a bőr és a haj regeneráló hatóanyagok, szérumok, tápláló krémek behatolását a bőr mély rétegeibe
•   Serkenti az új kollagén rostok termelődését, melynek hatására a bőr több vizet képes megkötni, ezzel megfiatalítja, ruganyossá teszi, feszesíti a bőrt
•   Halványítja a ráncokat, a pattanásokat, a striák - (megrepedt bőrcsíkok) nyomait
•   Összehúzza, finomítja a kitágult pórusokat
•   Javítja a nap okozta bőrkárosodásokatMilyen bőrrétegeket érintenek az egyes tűhosszak?Hogyan hat a dermaroller?


Legfontosabb része egy acéltűkkel borított henger, mely a bőr felszínén mozgatva 5 perc alatt több mint 250.000 mikro szúrást végez. Az aprócska sérüléseken keresztül egyrészt lényegesen jobb hatásfokkal és mélyebbre jutnak be a bőr alatti szövetekbe a tápanyagok. Másrészt a bőr alsó rétegeinek ingerlésével a roller elősegíti a kollagén- és a fibro blastok (kötőszöveti sejtek) fokozott keletkezését, amely fontos szerepet játszik a feszes bőr kialakulásában, megőrzésében.

A mezoterápiás hatóanyagok és a dermaroller szinergiában hatnak, egymás hatását erősítik, együttes alkalmazásukkal érhető el a legjobb és leglátványosabb eredmény. Rendszeres használatával a felületesebb ráncok csökkenthetők, vagy eltüntethetők, a szarkalábak, és a mély orr-ajak barázdák szemmel látható feljebb jönnek. A kezelés után a bőr könnyen és gyorsabb ütemben, hegmentesen, mellékhatás nélkül regenerálódik.A kezelés lépései és azok hatása


A finom tűk behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe...
Mikro méretű "csatornákat" hagynak hátra, melyeken keresztül a hatóanyagok gyorsabban és mélyebbre tudnak hatolni. Az intenzív felszívódás miatt sokkal jobb hatásfokkal hasznosulnak. A tűszúrások hatására a bőr azonnal megkezdi a mikro sérülések, okozta "trauma" utáni helyreállítást. Felgyorsítja a kollagén és elasztin rostok termelését, ezzel növeli a bőr vastagságát, erősségét, feszességét.A kezelés hatásásossága nagyságrendekkel megnövelhető a gyógyszertisztaságú mezoterápiás hatóanyagok egyidejű alkalmazásával.


Referenciák"Kamaszkoromtól kezdve csúnyán pattanásos volt a bőröm, s így, huszonévesen is ezzel a problémával küszködtem, az aknés hegek pedig meglátszottak az arcomon.

Szinte minden lehetséges megoldást kipróbáltam..., de tényleg!

3 héttel ezelőtt vettem részt az első Dermaroller-es kezelésen, ami nem jár fájdalommal, hiszen érzéstelenítés előzi meg. A 3. kezelés követően kezdtem látni igazán a javulást arcbőrömön, de még nem mertem magam beleélni, hogy most tényleg elindult a változás: a hegek már nem tűntek olyan mélynek, a pórusok kezdtek összehúzódni. S egy kedves kolléganőm megerősített abban, hogy látszik a javulás: "Te, retusáltad az arcodat?!"

Hegektől elkeseredetteknek csak ajánlani tudom!"

(Bea, 26)