Mezo - Vezető gélConductor gel


Használatával tökéletes és teljes anyagbevitelt érhető a bőr legmélyebb rétegeiben is, bármilyen hatóanyaggal is dolgozunk. A gélbe kevert hatóanyagok nem folynak el, takarékosan és pontosan adagolhatók.

A vezető gél bármilyen hatóanyag-beviteli módszerhez sikeresen alkalmazható, megnöveli azok hatékonyságát, és ezzel a kezelés eredményességét: Iontoforézis, ultrahang különböző formái, rádiófrekvenciás zsírbontó RF gépek bi- vagy monopolár fejjel, Lux Star, a tűnélküli mezo gépek minden fajtája ...stb.

Milyen vastagságban használjuk?

Úgy adagoljuk a gélt, hogy az adott berendezéshez a megfelelő sűrűséget nyújtsa.

Minden gépnél tesztelni kell különböző mennyiségekkel:

1. Ha a berendezésnek felhordó feje van (amelyen a termék nem folyik ki), Pl ultrahang akkor egy fecskendőben, kevés gél hozzáadásával készítsük el a keveréket, hogy így zselésebbé tegyük, de úgy, hogy még lehetséges legyen a fecskendőből kinyomni.

2. Ha a berendezésnek gördülő feje van, akkor olyan mennyiségben töltsük bele a gélt, hogy elég híg legyen ahhoz, hogy áthaladjon a gördülőfejen. De ne legyen túl híg, mert akkor a gél elszivárog.

Melyek a gél alkalmazási területei?

A vezető gél alkalmazását a belekevert hatóanyag felhasználási célja adja meg, ez lehet:

• Regenerálás
• Táplálás
• Hidratálás
• Ránctalanítás
• Érkezelés
• Stria
• Pigmentfolt
• Akné
• Seborrea
• Fogyasztás - zsírégetés - cellulit eltüntetés

A kezelésekhez használhatod a már megszokott anyagaidat is, de ha újítani szeretnél, akkor könnyen ki tudod választani a leghatékonyabb gyógyszertisztaságú, nagy hatékonyságú, tömény mezo hatóanyagot széles választékunkból - kérj részletes tájékoztatót a központtól...

Tárolás:

Gyártástól számított 30 hónapig, a felnyitástól számítva 6 hónapig eltartható. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Mivel keverhető?

Kiválóan használható a legkülönbözőbb szérumok, ampullás vagy fiolás kiszerelésű hatóanyagok bekeverésére és azok gazdaságos, kényelmes, mély rétegekbe történő beviteléhez - tetszőleges beviteli technika mellett. A gyógyszertisztaságú mezoaktív hatóanyagokkal alkalmazva érhető el a legkedvezőbb hatása - ehhez tekintsd meg széles mezoanyag választékunkat, kérj ajánlatot.
mezoterápia, hagyományos mezoterápia, tűnélküli mezoterápia, mezoterápiás kezelés, tű nélküli mezoterápiás kezelés, arc kezelés, test kezelés, kozmetikai kezelés, kozmetika, zsírbontás , zsírfaragás, hatóanyagok, mezoterápiás hatóanyagok, hatóanyagbevitel, vezetőgél, mezotrápiás vezetőgép, conduktor gél, anyagbevitel, teljes anaygbevitel, tökéletes anyagbevitel, bőr kezelése, bőr mély rétege, hatóanyagbevitel módszer, hatóanyagok nagyságának növelése, sikeres kezelések, eredményes kezelés, ontoforézis, ontoforozis kezelés, ultrahang, ultrahang kezelés, rádiófrekvenciás zsírbontás, rádiófrekvenciás zsírbontó kezelés, lux star, lux star kezelés, monopoláris rádiófrekvenciás kezelés, bipoláris rádiófrekvenciás kezelés, testkezelés, regenerálás, bőrtáplálás, arctáplálás, jidratálás, hidratált bőr, selymesbőr, ránctalanítás, ránctalanító kezelés, érkezelés, stria, stria kezelés, mályfolt, pigment folt, mály folt kezelések , pigmentfolt kezelése, akne, akne kezelése, szárazbőr, öregedő bőr, bőr, mezolift, szeborea, szeborea kezelése, fogyás , fogyasztás, alakformálás, zsírégetés, cellulit, cellulit kezelése, kezelési cél, kezelési terület, alkalmazási terület, hatékony hatóanyagbevitel, gazdaságos hatóanyagbevitel, kényelmes hatóanyag bevitel, beviteli technika, mezoaktív hatóanyagok,

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI