Lux Star tűnélküli mezoterápiás készülék

(A gép szállítása megrendelés útján történik.)


Mi kozmetikusok egész életünkben a vendégeket szolgáljuk, olyanok vagyunk, mint a cipész, akinek lyukas a cipője. Többnyire csak álmodni tudunk arról, hogy a szalonban lévő kezeléseket rendszeresen átélhessük mi magunk is, pedig csakis a saját tapasztalataink alapján tudjuk igazán ajánlani a vendégeknek.
Ezt a gépet eredetileg magamnak választottam, azonnal beleszerettem, amikor megláttam.
Először a mérete fogott meg: - egy kis dobozban elfér.
Nagy előnye, hogy bárhová magammal vihetem. Úgy gondoltam, ennek a segítségével, végre egyszer, én is vendég lehetek „önmagamnál”.

A tesztelés során három egymás utáni nap csak a bal arcfelemen végeztük a kezelést, hogy igazán felmérhessem a hatását.. Azért ezt választottam, mert általában ezen a felemen alszom. Az eredményt alig hittem el. Ha valaki nem hisz a varázslatokban, az én vagyok, de be kellett látnom, hogy most sikerült meglepni. Ez a gép valóban 1 cm-t megemelte a „gyűröttebb” felemet. A kezelés után kapott krémek segítségével a hatás fokozódott, és azóta is tart.

Rendkívül egyszerű a használata ennek a multiprogramos készüléknek. Nemcsak az arc, hanem a nyak, a dekoltázs, a mellek, a végtagok és a fenék izomzatának feszesítésére, a tápanyaghiányos, rossz vérellátású szövetek, sejtek speciális hatóanyaggal történő feltöltésére is alkalmas.

A bőr öregedése egy természetes folyamat, amikor a sejtek egy strukturális átváltozáson mennek keresztül. Az epidermisz vékonyabbá, atrófiássá, sejtszegénnyé válik, csökken a vérellátása is. A szubkutisz egyes területeken (arc, kéz, láb) elvékonyodik, míg másutt megnövekszik. A hasfaltájékon a faggyúmirigyek megnagyobbodnak, működésük lecsökken. A körömlemezek elvékonyodnak, felszínük egyenetlenebb lesz. Jól látható az elasztikus rostok károsodása. Az elasztin degeneralizációja felgyorsul, a nyirokerek működése és drenázsa is kisebb lesz. A Lux Star rendszeres használatával ezek a folyamatok megelőzhetők, csökkenthetők és kitolhatók. Rendelkezik a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegébe juttató képességgel. Segíti és előkészíti a bőrt arra, hogy hatásosabban szívja fel a tápanyagokat, fokozza az anyagcserét és az ozmózist.

A gép 4 alapprogrammal (tisztítás, masszázs, táplálás és lifting, valamint 4 intelligens kezelési móddal (arc-, test-, nyirok- és fenékkezelés) rendelkezik, a programokhoz többlépcsős erősségállítás tartozik. Így a tűnélküli lokális hatóanyag-bevitel mellett további 7 területen is sikerrel alkalmazható.


A kezeléseket a gép különleges kialakítású un „kezelőhorgával” végezzük. Ennek kialakítása olyan, hogy vele nem csak a nagy és sima testfelületek (pl:hát vagy has) kezelhetők könnyen és gyorsan, de a mozgalmas, nehezen hozzáférhető részek is (pl: orrnyereg két oldala)

A kezelőhorog segítségével a készülék hő és speciális rezgés útján fejti ki hatását. A rezgés formáját a 8 különböző kezelési módhoz a gép automatikusan állítja be, és kapcsolja hozzá az 5 különböző hőfoklépcső valamelyikét.

A tűnélküli mezoterápiás, azaz hatóanyagbeviteli üzemmódhoz rendkívül kedvező áron biztosítunk speciális koncentrált hatóanyagokat.

A gép ára magában foglalja az alkalmazás betanítását is. Ennek során a gép alkalmazásán túl az anyagokat, és azok használatát is ismertetjük vevőinkkel.

Ajánlom minden, újdonságra fogékony kozmetikus kolléganőmnek

Kövesné Veszprémi Rita
kozmetikus mester, természetgyógyász -fitoterapeutaÉrdekességek a készülék működéséről


A LUX STAR hatása


A Lux Star páratlanul látványos, már egy kezelés után is szembetűnő eredményességét a tökéletesen összehangolt, kombinált működésének köszönheti.

A kezelőhorog egy 1 MHz-es alap frekvenciára ültetett, programonként változó jelalakú rádiófrekvenciás rezgést gerjeszt. A 4 különböző, pontosan meghatározott kezelési célú jelalakot a 4 testfunkciónál speciális módon még kombinálja is.

A készülék emellett a beépített kis excenterrel mechanikusan is rezeg, valamint a kezelőhorog maga még melegszik is.

Az egyedi módon megválasztott rádiófrekvenciás és mechanikus rezgés, valamint a hő jó kombinációja az eredményesség alapja.

A készülék programjai 2 csoportba osztottak: arckezelő és testkezelő programokra, mindegyikben 4-4 külön programmal. A kezeléseknél nemcsak a programot választhatjuk meg igény és kezelési cél szerint, hanem a kezelés erőssége is szabályozható: az arcon 3, a testen 4 fokozatban. Ezzel a kezelés teljesen az egyéni érzékenység, a kezelési cél és az alkalmazott hatóanyag három feltételének legoptimálisabban megfelelőre választható meg.Tovább fokozza a kis, könnyű és kézreálló készülék sokrétű alkalmazásának lehetőségeit a rozsdamentes acél „kezelőhorog” speciális kialakítása. Ennek ívelése, egyenes szakasza és vége mind másra használható:

- az egyenes rész a nagyobb, simább felületek (orcák, dekoltázs, nyak, hát, has, stb) kezelésénél előnyös
- a horog ívesen meghajlított része kiválóan belesimul az arcon végzett kezeléseknél az orr két oldalán lévő hajlatokba pl
- a horog félgömbszerűen kialakított vége az arcon és a hajas fejbőrön az akupunktúrás pontok stimulációjára használható ki

A készülék beépített védelmi funkcióval ellátott: a túlmelegedés illetve a túlterhelés elkerülésére 20 percnyi üzem után önműködően kikapcsol.

A célzottan kialakított arcprogramok (táplálás – lifting – masszázs – nyirok) a kezeléseknél alkalmazott hatóanyagoktól függetlenül is kifejtik hatásukat. Amennyiben azonban a jól megválasztott kezelőanyagoknak – kozmetikai termékeknek a bőr mélyebb rétegeibe való bejuttatására használjuk, majd eztán pl a lifting programmal rádolgozunk a bőrfelületre, sokszorosára növelhető a hatás. A készülékhez rendkívül kedvező áron biztosítjuk a gyógyszertisztaságú, bevizsgált és engedélyezett mezoterápiás anyagokat is.


Válogatott mezoterápiás anyagok ismertetői. >>


Az anyagokról kimerítően részletes leírásokat, valamint kezelési célok szerint csoportosított „koktél” recepteket biztosítunk. Az anyaghasználatot a gép betanításakor részletesen elmagyarázzuk, bemutatjuk.

Önnek is, nekünk is fontos, hogy mindig elégedett vendégekkel legyen tele üzlete. Legalább annyira fontos, hogy jó minőségű anyagokkal, megbízható szolgáltatást tudjon nyújtani, és gazdaságosan jövedelmezően dolgozni.Referenciák

Szűcs Szilvi szigetszentmiklósi kolléganőnk küldte az alábbiakat:

D.Julika 59 éves
A dekoltázsán és az arcán kipróbáltuk az OK krémcsaládból a Shou Jin pumpást krémet (ő nagyon kritikus,de méginkább a férje, aki a kezelés alatt végig nézte, mit csinálunk) A gépet tisztítás után először 5 perc nutrient programra állítottuk,majd az idő lejárta után a lifting-re szintén 5 percre, mindkét oldalon. Az eredmény már rögtön a kezelés után látszott: az arca kisimult, és a dekoltázsa is mintha újjáéledt volna, nagyon finom, sima tapintatúvá vált. Ez volt csütörtökön, tegnap telefonált és a bőre ugyanolyan finom tapintatú és kisimult, szinte el sem hiszi, mert a drága krémekkel sem tudott ilyen eredményt elérni!

D.Rita 38 éves:
Edzeni jár,hozzánk eddig Spa-ra járt,de kipróbáltuk a gépet a hasán, mert mint mondta, a hasáról egyszerűen nem tudja ledolgozni a zsírt, bármit csinál. 1 héten 1-szer kezeltük a fenti koktéllal, már 2x volt kezelve, az eredménye eddig: haskörfogat:93 cm, jelenleg 2 kezelés után 88 cm (-5 cm)

Korsós Éva Bp II. ker, Budai Wellness Szalonból írja:
Ujjongások és örömök a Lux-Star, tű nélküli mezoterápiás készülék eredményeként, vendégeink elbeszélésében.

D.Elvira:
Születésnapi partym előtt –nem árulom, el, hogy hányadik- szörnyülködve álltam a tükör előtt és néztem a farmeromból kibuggyanó úszógumit. Azonnal rohantam a lányokhoz, (elláttak otthon fontos tanácsokkal) és S.O.S elkezdtem a Lux-terápiát. Bíztam Bennük - mint eddig is - mert mindig kisegítettek a „bajból”. Összesen a 2 hét alatt elvégzett kellemes 4 kezelés után 1 számmal kisebb nadrágban jelenhettem meg a fergetegesre sikeredett bulin, úgy éreztem magam, mint tíz évvel ezelőtt. Barátnőim azóta sorra ostromolják a lányokat kisebb-nagyobb szabnivalóikkal. Köszönet a Budai Wellnessnek!

B.G. Andi
Ajándékba kaptam egy hat alkalomra szóló Lux-terápiás kezelést a páromtól. A combomon lévő helyes kis gödröcskéktől szerettem volna megszabadulni. Még csak a harmadik kezelésen vagyok túl, de a barátnőim már megjegyzik, hogy sokkal szebb, egyenletesebb a bőröm, pedig már mindenféle kencét és sok-sok csodaszert kipróbáltam. Ráadásul nagyon jól tudok relaxálni a kezelés alatt: mire vége, szinte mindig elalszom.
akupunktúrás pontok stimulációja, anyagcserefokozás, arc feszesítés, arc kezelés, arc masszázs, arc tisztítás, arckezelőprogram, atrófia, bőr öregedés, bőr táplálás, cubcutis vékonyodás, drenázsa, egészséges arcbőr, egészséges bőr, egyenletes bőr, elasztikus rostok károsodása, elasztindegeneralizáció, epidermis, faggyúmirigy megnagyobbodás, feltöltés, fenékkezelés, feszesítés, hajas fejbőr kezelése, has kezelés, hát kezelés, hatóanyag, hatóanyag bevitel, hatóanyagbeviteli üzemmód, hőkezelés, hőterápia, kezelés, kezelési cél, kezelőhorog, kisimult bőr, kozmetika, kozmetikai kezelés, körömlemez elvékonyodás, lifting, lokális hatóanyag bevitel, lux star, masszázs, mechanikus rezgés, mellfeszesítés, mezoterápia, mezoterápiás készülék, mezotrápiás hatóanyagok, multiprogramos készülék, nutrient program, nyak kezelés, nyirokkezelés, ozmozis, öregedő bőr, rádiófrekvenciás rezgés, rossz vérelláltású szövetek, sejtszegínység, sima bőr, speciális rezgés, subcutis, tápanyoghiányos bőr, táplálás, test kezelés, testkezelő program, tisztítás, tű nélküli lokális hatóanyag bevitel, tű nélküli mezoterápia, tű nélküli mezoterápiás készülék, vérellátás csökkenése, zsírbontás, szemkörnyék kezelése, szem és orrközti híd kezelése, cleansing, izmok masszírozása, vérkeringés javítása, anyagcsere javítása, sejt aktiválás, hatékony kezelés, bőr mély rétegei, felszívódás,

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI