Részletes ismertető


Mióta alkalmazzák Kínában?

Kínában már régóta alkalmazzák hatóanyag bevitelre és bőrregene-rálásra, továbbá az akupunktúrás pontok ingerlésére is. Az egy tűvel végzett stimulációval szemben ennek az az előnye, hogy több tű éri egyszerre a bőrfelületet, ezzel kisebb fájdalmat okozva és egyben nagyobb felületet stimulálva, mintha egyetlen tűt használnánk.

A mezokalapáccsal végigkopogtatják a fájdalomérzet, vértolulás, zsibbadás, kopaszodó részek, görcsös fájdalmak felületeit, a sebeknek azonban csak a környékét (sose ezeket közvetlenül). Az akupunktúrás meridiánok ismeretében végigkopogtatják a meridiánok természetes folyását, befolyást gyakorolva az ezekhez kapcsolódó belső szervre. Ezzel az eljárással sokféle belső és krónikus betegséget kezelnek, különösen kisgyerekek és idősek esetében, mivel az ő meridiánjaik közelebb vannak a bőr felületéhez.

Sokan szeretik azok közül is, akik általában érzékenyebbek a fájdalomra, és sokan használják otthoni kezelésre is.Európában mire használjuk?

Alkalmazási területe Európában megegyezik a mezorollerével: kollagén-elasztin rostok megújítása, és a hatóanyagok mélyebbre juttatása.Mezo vagy Dermaroller mellett a keskeny nehezen hozzáférhető részekre mezokalapács. Használható az egész arcon, nyakon, és a dekoltázson is.


Miért jársz jól, ha a mezokalapácsot választod kiegészítőnek vagy szóló használatra?Kiválóan illik ehhez az ügyes kis szerkezethez a szlogenünk, ami már sok - sok szakembernek megmozgatta a fantáziáját, és elindította őket a kozmetika egy új útjára. Ők azok, akiket érdekel, hogy hogyan tudnak egyszerűbb módon lehetőséget kapni a belső és külső okok egyszerre történő kezelésére.Ötvözd szalonodban a nyugati csúcstechnológiát a keleti tudással...

A mezokalapács kisebb felülete miatt is jol alkalmazható az egyenetlen bőrfelületeken, és kisebb területek is jól kezelhetők vele. A szemöldök alatti rész vékony, megereszkedésre hajlamos, gyorsan öregedő bőrének nagyon nagy szüksége van a megújulásra. Ezt a hengeres mezorollerekkel nem lehet kivitelezni. Amikor ezen a részen kezelsz, a mozgó szemhéjat egy rózsa vagy levendula tonikkal átitatott és félbehajtott korongvattával takard le, és a mutatóujjaddal a kezelés ideje alatt rögzítsd. A kezelés befejeztével azonnal hajtogasd ki a tonikos vattát, és a kezelés végéig hagyd fent borogatásként. Mire a befejezed az arckezelést, a szemhéjak érzékeny bőre teljesen megnyugszik.

Az orr és száj közötti bajuszrészhez, az orrhajlatokhoz, a szemzughoz, az ujjpercekhez a még a kis méretű tű is nehezebben fér hozzá,, a mezokalapács viszont jól felfekszik ezekre a bőrfelületekre is.Mire használhatod a mezokalapácsot?

Kitűnő eszköz neked, mint kozmetikusnak, természetgyógyásznak, amikor a természetes bőrfunkciók stimulációja mellett a bőrbe való hatóanyag bevitelt akarod fokozni. De választhatod azt is, hogy ajánlod vendégeidnek otthoni használatra, és eladsz hozzá nekik mezoterápiás anyagokat. A sok apró tűszúrás hatására biológiai aktivátorok termelődnek, a bőr hibajavító, regeneráló mechanizmusának stimulálásával felgyorsul a bőr saját, természetes megújulása, a kollagén termelődés három-négyszeresére emelkedik. A folyamat eredményeként bőrünk megfiatalodik, a bőrhibák, pattanásos hegek, tág pórusok, májfoltok, ráncok látványosan halványulnak, illetve eltűnnek. Az eredmény 3-4 héttel a beavatkozás után már látható.

Kiválóan alkalmas az apró ráncok halványítására (különösen öregedő és/vagy száraz bőr esetében), a megfáradt bőr fiatalítására, a tág pórusok, aknés hegek, striák, terhességi csíkok, narancsbőr kezelésére, a hajas fejbőrön a hajhullás kezelésére.Hogyan használjad a mezokalapácsot?

Első lépésként tisztítsd meg, majd fertőtlenítsd a kezelendő felületet. Érzékeny bőrűeknél ezután a felületet kend be fájdalomcsillapító krémmel (Anestop - helyi érzéstelenítő, ha még nem ismered és érdekel, kérj ismertetőt róla).

Vedd ki a dobozból a mezokalapács rugalmas műanyag nyelét és nyiss fel 1 sterilen csomagolt kezelőfejet, majd illeszd a nyélre, közben vigyázva, hogy a fejen lévő steril tűket ne érintsd meg. A kezelést végezd steril gumikesztyűben.

Hüvelyk és mutatóujjad között tartva a mezokalapács fogantyúját, tartsd az eszközt 2,5-5 cm-rel a bőr fölött, majd finoman és ismételten mozgatva kopogtasd végig a kívánt felületet a csukló rugalmas mozdulataival.Milyen mellékhatások léphetnek fel?

Enyhe bőrpír előfordulhat, amely pár órán belül, de legkésőbb másnapra eltűnik. Nem jelent semmi problémát az esetlegesen előforduló enyhe vérzés, mert ez is a kezelés végére teljesen elmúlik. A bevérzések is rövid időn belül elmúlnak.Mikor nem használhatod a mezokalapácsot?

Ne használjuk olyan vendégeknél, akinek vérrel terjedő betegsége van (pl: hepatitisz vagy AIDS). Tilos a használata elfekélyesedett területeken, nyílt sebeken, fertőző bőrfelületeken, traumás sérüléseken, vagy akut fertőző betegség, vagy akut hasüregi rendellenességek idején. Mivel a kezelés során vérzés is előfordulhat, húzzunk mindig gumikesztyűt, és a kezelés előtt sterilizáljuk a bőrfelületet.

A következő esetekben is ellenjavallott a mezokalapács használata: keloid hajlam, herpesz, gyulladt bőr, anyajegyek.Mire ügyelj a kezelésnél?

A kezelés során a szemet takarjuk le. Az anyajegyeket, egyéb bőrhibákat, sérült bőrrészeket kerüljük ki. A steril tűk okozta mikro sérülések miatt a bőr fokozottan érzékennyé válik, ezért a kezelés utáni hetekben min. 20 faktorú napvédő krémmel védeni kell a bőrünket. Ebben az időszakban az erős napfény behatás, a napozás és a szoláriumozás és a fénykezelések (IPL) nem ajánlottak.
Hányszor használhatod a mezokalapács steril fejét?

Egy steril fej a kibontás után egy vendégnél, többszöri alkalommal használható. Minden vendégnél a dermarollerhez hasonlóan csak a saját fejjel dolgozunk, a kellő higéniás szabályok mellett.Mi a mezokalapács hatásának a titka?

A mezokalapáccsal történő ütögetés során a bőr felső, elhalt rétegeit mikro-tűs eljárással megnyitjuk, ezzel jelentősen megkönnyítve a hatóanyagok közvetlen lejutását a mélyebben lévő bőrrétegekbe (nagy molekulájú hyaluronsav vagy egyéb szérumok).

A mikro-tűkkel okozott apró mikro sérülések ugyanakkor aktiválják a bőr saját kollagén termelését, ennek hatására pedig aktiválódik a természetes, bőr-regenerációs folyamat. A bőr megfiatalodása a keratinociták (bőrtermelő sejtek) és fibroblasztok (kötőszöveti sejt)aktiválásán keresztül történik. A mesterségesen előidézett mikro sebek hatására beindul a szervezet sebgyógyulási mechanizmusa, a ráncok elsimulnak, tömörebbé, feszesebbé válik az arc, a tág pórusok, hegek halványodnak, eltűnnek. Felgyorsul a sejtosztódás folyamata, aktiválódik a nyirokrendszer tisztító-méregtelenítő mechanizmusa, a fokozottabb kollagén termelődés által javul a bőr vízmegkötő képessége. Az eredmény: simább, fiatalosabb, kipihentebb arc.Kiváncsi vagy mennyi időt vesz igénybe az arc, nyak dekoltázs, vagy egy nagyobb has felületének az "átkopogtatása" mezokalapáccsal?

A kalapácsolás a kérdéses területeken 15 - max 20 percet vesz igénybe, ugyan annyit, mint a rollerekkel. Azt a jó szokást követjük a kalapácsolásnál is, amit a mezónál már kialakítottunk az arcon és a testen és a hajas fejbőrön, és mi a térképedet és egy új mezoterápiás ampullát hozzáteszünk a csomagodhoz.
Teszteld az új anyagokat, hogy személyesen győződhess meg a hatásról!Ne elégedj meg ennyivel! Ha még jobb és hatásosabb kezelést akarsz, sokszorozd meg az eredményt a Nobel díjas elektroporációs eljárással.


Minimális beruházással, 104 ezer Ft-ért megvalósíthatod.

A bőrszerkezet fizikai (mezokalapáccsal történt) megnyitása után a MESOEASY COMBI vagy MEOSEASY MINI elektroporációs gépekkel végzett kezeléssel, bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot juttathatunk a bőrbe, majd nyugtató arcmaszk segítségével csökkentjük az irritáció hatását - ehhez széles választékban biztosítunk maszkokat. A mezokalapácsos kezelés utáni hatóanyag bevitelhez a világhírű INSTITUTE BCN spanyol cég gyógyszertisztaságú mezoterápiás anyagainak széles választékát kínáljuk.
1 mezokalapács szett 12 cserélhető, steril fejjel csak 4400.- Ft + Áfa = 5500.- Ft


Mezoterápiás hatóanyagok fajtái.
Tovább a leírásokhoz.Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI