A GARANTÁLT SIKER... HULUM - QI® FOGYASZTÓ - HELYI ZSÍRÉGETŐ MASSZÁZS

A Miaomei® Tradicionális Kínai Egészségmegőrző, Fiatalító, Fogyasztó rendszer
továbbképző és kiegészítő kezelése a HULUM QI Módszer
Fogyasztás - Alakformálás - Helyi zsírfaragás, amely önmagában is megállja a helyét!


Last minute lehetőség!

49 ezer helyett AKCIÓS ÁRON! 35 ezerért.

Hulum Qi ®


A tudás hatalom...

• -Jó dolog - mindig fejlődni és hasznos dolog olyat tanulni, amire az embereknek nagy szükségük van... és az is jó dolog, ha a tanultakból a megélhetésünket is biztosítani tudjuk. A Hulum Qi ismerete olyan tudás, ami rövid idő alatt forintokra váltható... A termékeladásból származó bevétel folyamatos jövedelmet biztosítanak. Ha lépéselőnybe akarsz kerülni, és azt akarod, hogy a "pénztárgéped egész nap újra csilingeljen,"... akkor ezt, ne hagyd ki!!!

• A Miaomei Masszázs az egyensúlyról, az egészségmegőrzésről szól, a HULUM QI az ízületek kilazításával és egy csodálatos fejmasszázzsal egészíti ki a Miaomei összehangoló lépéseinek a sorát...

• Az elhízásnak számos oka van, ezért kell a kezeléseket is egyénileg összeállítani. Egy "bomba biztos" elméleti képzés és a személyre szabott tesztek teszik lehetővé azt, hogy a több ezer éves keleti hagyományok a mi életünkben is mindenki számára sikeresen alkalmazhatók legyenek...

• Tanuld meg Te is felismerni és kezelni az elhízás és a narancsbőr kiváltó okait, és alkalmazd a hozzá tartozó egyedülálló tesztet... Ez az Új tanfolyam tökéletes kiegészítője lehet minden gépi és kézi fogyasztó kezelésnek, sokkal jobb eredményt érhetsz el...

• Ha nem foglalkozol fogyasztással, de a vendégeidet is "érinti a téma", lehetőséged van kezelések nélkül a termékek értékesítésére is!A tanfolyam anyaga 4 részből áll:

1. Felmérés az amp a kéztesztelő és a tesztek segítségével. 1. Az európai emberek számára ismert laborvizsgálat. A legkorszerűbb AMP non invaziv vérkép analizátor, mely tűszúrás nélkül 6 perc alatt 117 paramétert képes megmérni. Tökéletesen felmérhető vele a vér hemo dinamikája - áramlási sebessége, a szervezet oxigén tartalma, a szerveink működése. 2. A tradicionális kínai gyógyászatra épülő bőrellenállás mérése a tenyér lenyomatok alapján.

2. Elmélet A tanfolyam elméleti anyaga nagyon sokrétű, komplex, több korszerű és egymást szorosan kiegészítő módszer segít, a teljes rendszer átadásra kerül
• A pontok és csatornák jelentése, összefüggéseinek értelmezése
• A kezelés személyre szabása, az egyes hízási típusok felismerése és kezelésüknek elvei
• Tesztkitöltés és elemzés
• Az egyes típusok étrendjének kiválasztása

3. Gyakorlat - A Miaomei® és a Hulum Qi® masszázsok fogásainak és az érintett pontok, meridiánok megkeresése és kezelésüknek elsajátítása.
• Az akupresszúrás pontok pontos, precíz, szakszerű megkeresése
• A pontok nyomásán keresztül a problémák kiváltó okainak a megismerése
• A nyomástechnika tökéletes megtanulása, begyakorlása

4. Termékismeret - A rendszert támogató kiegészítők elméleti megismerése és a típusonkénti kiválasztásuk begyakorlása


A tanfolyam előnyei:

Az sem baj, ha nem vagy jártas a témában, mert ennek a tanfolyamnak az egyik nagy előnye az, hogy a kezelést könnyű elsajátítani és profi tesztek is segítik a munkádat.

1. Rövid
Szánj rá 2 napot, 1 szombatot és 1 vasárnapot.

2. Praktikák - A-Z -ig
Új személyre szabott kezelési útmutatók várnak Rád.

3. Gyakorlat - Célzott fogyasztás
A Hulum - Qi masszázs helyi alkalmazásával gyorsan meg tudod szabadítani a "gyűlölt" zsírpárnáktól a vendégeidet.

4. Teszt - 9 csoportra
Használata egyszerűvé teszi és bárhol, bármikor, bárkinek megkönnyíti a termékek legoptimálisabb kiválasztását. (Hitelességéről olvasd el a referenciákat)

5. Elmélet
Az egyes szervek kapcsolata, és az ok - okozati összefüggések az elhízásra vonatkozóan.

6. Termékinformáció
A 11 féle kapszula, 8 féle tea és Nasik közül megtanulod kiválasztani a legmegfelelőbbet. Mert a módszer és annak Miaomei® masszázsa időtálló, nem egy nálunk megszokott fogyasztó kezelés, ahol a legújabb sztárkezeléseket kombinálják össze. Ez egy több ezer éve csodálatosan működő, letisztult elméleti és gyakorlati tudás. Ahol a főszereplő egy egészség megőrző, fiatalító kezelés, amelyben a fogyás "csak" egy kellemes mellékhatás...

7. Ismétlési lehetőség
A későbbiekben lehetőséged van az induló tanfolyamokon, ismétlőként díjmentesen részt venni.

2005 - ben kezdtük a kezeléseket, amelyeket a tapasztalatok alapján az európai emberekre szabunk és a szükségleteknek megfelelően folyamatosan bővítünk. Az országban már több tízezer embernek segített a Miaomei - Bambuszvirág és a Hulum Qi rendszer.

Miért van szükség egy régóta jól működő rendszer továbbfejlesztésére?

• az emberek általános egészségi állapota sokat romlott...
• a hízás kiváltó okai felerősödtek...
• új problémák jelentek meg...
• gyermekeink és a fiatalok is egyre érintettebbek...
• az új divatos diéták, táplálkozáskutatási eredmények pár év múlva a süllyesztőbe kerülnek, de addig is veszélyeztethetik az egészséget, (a támogató szakemberek pénzzel altatják el a lelkiismeretüket)...
• nincs felmérés a résztvevőkről a fogyókúra elején és a végén, az emberek nincsenek tisztában azzal, hogy az őket érő különböző fizikai terhelések és a felhasznált szerek szedése alatt, akár keringési, felszívódási, kiválasztási, stb károsodást is összeszedhetnek, sosem derül ki mitől betegszenek meg...
• csak a súlycsökkenésre koncentrálnak, nem érdek, hogy az emberek egészsége javuljon a fogyókúrák nyomán...Milyen előnyökkel jár ez a hozzánk csatlakozó partnerek számára?


Mindenkinek, aki kinyitja az üzletünk ajtaját, szüksége van a testi - lelki egyensúly visszaállítására, vagyis a rendszer valamely részére... Erre minden vendég "potenciális vevő", mert pontosan tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy a problémájuk gyökeréig kell leásni, a belső kezelések nélkül nem lehet komoly eredményt elérni. Ez nekünk kedvez, hisz szinte minden probléma megoldására felkészültek, vagyunk.Kíváncsi vagy arra, hogy a kezelés a jó kezekben, miért tud már 2005 óta töretlen sikerrel működni?


• Mert az embert a természet részeként és "egységként" kezeli, ahol minden mindennel összefügg.
• A masszázsok hatása felül múlhatatlan.
• A Fogyi Nasi termékekkel nincs éhezés, csak nassolás bűntudat nélkül.
• A módszer hatékonyság abban rejlik, hogy mindenkinek személyre szólón állítjuk össze a legideálisabb kezelési tervet és a termékeket.
• Minden problémára léteznek teák, kapszulák, tapaszok, moxák, lábáztató füvek....
• Ezek mind a hagyományos kínai népi gyógyászat gyöngyszemei.
• Teljes egészében ragaszkodik a több ezer év letisztult tapasztalataihoz. Az okok kiderítése után ez a kezelés képes visszafordítani az energia zavarokat, mindezt a mai európai ember életritmusához igazítva.


EZ EGY FOLYAMATOSAN FEJLŐDŐ ÉS MINDIG MEGÚJULÓ RENDSZER, AMELY NAPRA KÉSZEN KÖVETI A VENDÉGEINK ÁLLAPOTÁT ÉS IGÉNYEIT!!!


A Bambuszvirág - Miaome® és a Hulum Qi® rendszer nem véletlenül az ország legeredményesebb egészségmegőrző, fiatalító, fogyasztó kezelése. A felmérésnek köszönhetően célzottan tudjuk a problémák kiváltó okait megkeresni, majd a testi-lelki egyensúlyt visszaállítani. A masszázsok önmagukban is alkalmazhatóak, mint egészségmegőrző és fiatalító kezelések. A vendégek véleménye szerint a masszázsok nemcsak testi, hanem szellemi és lelki felfrissülést is eredményez. Azok, akik már mindent megpróbáltak, és elvesztették a hitüket, hogy lefogyjanak, azok most megtapasztalják, hogy a Fogyi-Nasik, bogyók, teák, tapaszok, lábáztatók és a masszázs segítségével a problémáik helyreállításával, hosszútávon sikerül megszabadulniuk a felesleges kilóktól. A masszázsokon résztvevőkk az életük más területein is visszanyerik hitüket és önbizalmukat. Kimondottan fogyasztó hatásúvá a hozzárendelt étrend kiegészítőkkel és a Fogyi-Nasi termékekkel együtt válnak.A Fogyi-Nasi termékeinkből elég egy-két falat, és elmúlik a vendégek farkasétvágya, jóllaknak, és szenvedés nélkül fogyhatnak...

Számos olyan probléma létezik, amire az európai szakemberek nem találják a megfelelő kezelést, a kínai gyógyászatban azonban évezredek óta ismerik megoldásukhoz vezető utat. Az egyik ilyen "titok" a súlyproblémák kezelése... Nem csak a a túlsúlyos emberek száma, hanem a lakosság egészségi állapota is elszomorító.

Talán Te is egyetértesz azzal, hogy nincs az a jó gép, kezelés, kapszula, krém, stb. ami önmagában képes lenne segíteni, ha nem ismered és kezeled a belső problémákat is? Nagyon kevés az a vendég, akinek csak 1-2 kiló többlete van, az emberek általában nagyobb súlyfelesleggel küzdenek, de nem találnak rá hosszú távú megoldást. Ezt vagy valami rajtuk kívül álló oknak, vagy a koruknak, a genetikának, a helytelen táplálkozásnak, a mozgáshiánynak, stb. tudják be. Akadnak olyanok is, akik inkább beletörődnek, mert számukra ez a legkényelmesebb. Viszont sokan vannak, akik mindent megtesznek azért, hogy megtalálják a megoldást, mindent kipróbálnak, mindenre odafigyelnek, de mégsem érnek célba.

A legújabb kutatások, az orvosok, a tudósok, stb. szerint ezek nagyon jól csengő szavak... de hol vannak a kutatások, tudósok, felfedezések, mikor baj van????

A nyugati emberek türelmetlenek, gyors eredményt akarnak, csak a leadható kilók lebegnek a szemük előtt. Mielőtt választanak, nem gondolnak bele abba, hogy a "siker" fogyókúrák vajon hány év múlttal rendelkeznek? A népszerűsítők pedig azért nem beszélnek arról, hogy évek múltán milyen káros következményei lehetnek a könnyen leadott kilóknak, mert fogalmuk sincs arról, hogy egy későbbi szív, tüdő, máj, epe, vese probléma hátterében pont ezek a "tuti" tippek állnak. A ma még tökéleteset évente úgy is lecserélik a még újabbakra...

Nem ügyelnek arra, hogy milyenné válik a résztvevők bőre. Pedig a rosszul kivitelezett fogyás mindenütt nagyon kellemetlen nyomokat tud hagyni maga után: nyúzott arc, beeső szemek, ráncos nyak, logó has, megereszkedett mellek, combok, karok...

Számodra is hatásos és hosszú távú megoldás nyújt a HULUM QI® eljárás.

A Hulum Qi módszer a hagyományos kínai gyakorlat alapján figyelembe veszi az európai emberek táplálkozási szokásait, genetikájukat és életkörülményeiket a kezelés célirányosan a fogyasztásra és a narancsbőr okainak megszüntetésére szolgál.

A Fogyi Nasi termékek, az étrend kiegészítők, a gyógyteák, a tapaszok, a lábáztatók, és a többi termék csak természetes anyagokból állnak, segítenek visszaállítani az egyensúlyt és a jó közérzetet. A vendégeid újra életerősek lesznek.


A Bambuszvirág Miaomei® és a Hulum Qi® - tradicionális kínai módszert 2 formában lehet megtanulni:1.Felnőttképzés keretében: - ebben az esetben nincs szükség előképzettségre, áfás az oktatás
2.Akkreditált képzés keretében: - szakemberek (orvos, kozmetikus, masszőr, pedikűrös, manikűrös, egészségügyi dolgozó, stb) tanulhatják meg, áfa mentes az oktatás

A tanfolyam elvégzéséről mindenki tanúsítványt kap, mely masszőri munkára jogosít.A MIAOMEI® TANFOLYAM 50% KEDVEZMÉNNYEL 150 HELYETT 75 EZER!
A HULUM QI® 49 HELYETT MOST MINDÖSSZE 35 EZER!A tanfolyamok tervezett időpontjai:


A résztvevőkkel történt egyeztetés után 2 hétvége. Mindkét hétvégén, szombaton 9 - 18 óráig, vasárnap 8 - 17 óráig tart a gyakorlati és elméleti képzés.

DÍJMENTESEN VAN LEHETŐSÉG ISMÉTLŐRE, MINDIG A KÖVETKEZŐ TANFOLYAM UTOLSÓ NAPJÁN, VASÁRNAP.Amennyiben nem foglalkozol fogyasztással, de a vendégeidet vagy Téged érint a téma...
Lehetőséged van
- tanfolyam nélkül -
Csak a termékek eladására is...Helyszín:

1077 Budapest, Wesselényi u. 65. 2/17.
Szeretettel várlak

Kövesné Veszprémi Rita
Miaomei Kft.
Néhány vélemény az Új Hulum Qi® tanfolyamról


Posnyák Ági
Ezzel a tanfolyammal azért voltam megelégedve, mert sok olyan újdonságot tanultam a fogyásról, amit eddig nem ismertem. Ezekkel a pluszokkal, amit itt megtanultam, minden még átláthatóbbá vált. A tanfolyam előtt tovább tartott a vendéget felmérni, és a számára legjobbat kiválasztani. Többé nem kérdés, hogy azonnal a legjobbat tudom-e kiválasztani. Ezt azonnal lemérhetem a kezelések eredményein és mindig megkapom a visszaigazolást a hálás vendégektől, akik könnyedén szabadulnak meg a plusz kilóktól. Eddig is tudtam, hogy milyen fontos az egészségmegőrzés, de zömében csak a fogyasztásra koncentráltam, de most ebbe az irányba is nagy lendületet kaptam. A prakszisomban nagyon sok a bélproblémával küzdő vendég (hasmenés, székrekedés, Crohn beteg, stb., akik számára a szteroidon és a biológiai kezeléseken kívül nincs megoldás). Ez különösen azért problémás és veszélyes, mert a rákos megbetegedéseknél előkelő helyen szerepelnek a vastagbéllel kapcsolatos problémák. Például az egyik ilyen vendégem nagyon gyorsan reagált a kezelésre, naponta 40 alkalom helyett már csak 10x megy WC-re. Ez az ő helyzetében egy hatalmas javulást - számomra, büszkeséget és nagy sikert jelent!
Varga Erika
Meleg szeretettel ajánlom mindenkinek, akinek fontos az, hogy a tudását hasznos dolgokkal bővítse, sok örömöt és sikert találjon a munkájában és fellendítse az üzletét! És ez nem egy "Kész átverés show!" A tananyag nagyon töménynek tűnt az elején, de ahogy haladtunk egyre jobban átláttam és észrevettem a részletekben rejlő erőt. Tökéletesen személyre szabható a masszázs és a hozzávalók. Emiatt eredményesebb a kezelés, és hamarabb jelentkezik a pozitív hatás. Olyan ritka elméleti és gyakorlati kincseket kaptam, amihez más úton nem juthattam volna hozzá. Köszönet érte...Újfalusi Erika
Nekem egy teljesen új világ nyílt meg ezzel a tanfolyammal. Felkeltette az érdeklődésem a további ismeretekre is. Nagyon jó kis csapat volt, pozitív hozzáállással, segítőkészséggel.
Most már sokkal jobban átlátom a hízás okait és kezelését a típusok meghatározása miatt. A termékek adagolásáról is sokkal átfogóbb a kép, ami nagyon fontos a munkánk szempontjából Kedves Rita! Nagyon köszönöm ezt a hétvégét neked, nagyon jól éreztem magam.
A lányom aki velem volt még csak 17 éves, de neki is nagyon tetszett a amit halott és pozitívnak érezte... Külön köszönöm türelmed és kedvességed.Kozma Ibolya
Rendkívül sokat tanultunk, nagyon sok volt az új anyag és még mindig idő kell, hogy leülepedjen a sok információ, de nagyon örülök, hogy ott lehettem és megismerkedtem az új dolgokkal. Egészen rendkívüli dolog van most már a kezünkben, és újra megerősített abban, hogy ezen az úton kell mennünk. A legnagyobb nehézséget a masszázsra való átállás okozza, nehéz "felülírni" a fejemben és a kezemben az eddig begyakorolt mozdulatsort, remélem hamar átbillenek ezen és ugyanúgy tudom alkalmazni, mint az eddigit. Köszönöm a sok energiát, amit ránk szánsz.Bakos Anikó
Azért volt nagyon jó ez a tanfolyam, mert sokkal több ok - okozati összefüggést ismertem meg, több miértre tudom választ, és ha netán eddig bizonytalan voltam egy adott kérdésben, most már sokkal biztosabban tudom megoldani a vendégeim problémáit. Nekem nagyon megérte elmenni, ismét újat tanulni. A hangulat végig nagyon pozitív volt a jó kis csapatnak is köszönhetően.Kövesdi Ildikó
Számomra a Miaomei masszázs volt eddig a király - most a Hulum - Qi a királyné lett.
Ez megint csak egy olyan masszázs, amit mindenkinek tudnia kell!
A tanfolyam nagyon-nagyon jó volt. Sokkal átláthatóbbá vált a munkám, az egész keleti gyógyászat és életszemlélet. Az új teszt segítségével sokkal jobban megismerem a vendégeket, pontosan ki tudom deríteni a problémájukat. Egyszerűbb megállapítanom, hogy kinek mire van szüksége, és a számomra nehéz termékeladás is könnyebbé vált - kezdem élvezni!!!
A Bambuszvirág rendszer nem csak masszázsokból és kiegészítőkből áll, hanem egy olyan életforma és "küldetés" amit mindenkinek gyakorolnia kéne!... Köszönjük Rita!S Maráz Andrea
Egy teljesen új arcát ismertem meg a fogyásnak, sok újat tanultam. Ezentúl már másképp kezelek, sokkal könnyebb és jobb lett minden. A tanfolyam elején azt éreztem, semmit nem értek, de a végére összeálltak a dolgok, világossá válnak a típusok közötti különbségek. Pontosabban adagolok, egyszerűbb lett az egész. Nagyon komoly segítség ad az új teszt is, amivel már könnyedén kiválasztom milyen kapszulát, teát, tapaszt válasszak, melyikből mennyit adjak. Jó volt elmenni, jól éreztem magam, nagyon emberi volt a hangulat, nagyon pozitív energiák voltak. Úgy érzem, sokszor szeretném még ezt átélni.Soós Hajni
Számomra többször problémát jelentett a sok termékből kiválasztani a legjobbat. Ez az új fogyi képzés nagyon összetett volt, leginkább azért, mert közben világossá váltak a súlyproblémák okai. Azáltal, hogy átlátható és érthető lett, még több segítséget tudok nyújtani az embereknek. Mindenképpen megérte elmennem, mert túl azon, hogy nagyon jó volt, a kéztesztelőt is jobban bele tudom építeni a kezelésekbe is. Annak ellenére, hogy ez a súlycsökkentésről szólt, az egészségmegőrzést is jobban a magaménak tekintem. Külön meg kell említenem a különleges hangulatot. Mindenki annyira segít a másiknak, itt nem éreztem a szakmai féltékenységet. Már több Miaomei tanfolyamot elvégeztem, és szeretném többit is. Köszönöm mindenkinek, aki ott volt. Remélem, hamarosan találkozunk az ismétlőn.Tokár Julianna
Az eredeti szakmám szerint röntgenes vagyok. Az MR, a CT és az ultrahang a szakterületem. Az egészségügyben, a radiográfiában többmilliós gépeken dolgozom. Emellett 22 éve foglalkozom természetgyógyászattal is. Már nagyon sok tanfolyamot végeztem mind a két területen, és bizony sokszor előfordult, hogy nem azt kaptam, amit vártam. Hosszú-hosszú évek óta keresem a helyem, és azt az embert, akitől még sok pluszt tanulhatok. Úgy érzem, most végre megtaláltam. Az eddigi összes MIAOMEI tanfolyamot elvégeztem. Amikor csak tehetem, elmegyek az ismétlőkre is, újat tanulni.. Minden tanfolyam más, mindegyik új csodákat ad, és az jó benne, hogy mind egymásra épülnek. Ez az egyik fő oka annak, hogy mindig ott vagyok. Ez egy folyamat, egyre többet tudok, több tapasztalatot szerzek elméletben és gyakorlatban is. Ahány tanfolyam lesz, azon én mind ott leszek. A ráfordított pénzt nem sajnálom, mert ez nem volt az ablakon kidobott pénz, itt kézzelfogható tudást kaptam. A rendszer átfogó, részletes, összefüggéseiben láttatja a dolgokat. Ez a legutóbbi, ahol a hízás kilenc típusát és a testrészek fogyasztását tanultam, ráébresztett a saját problémáimra. Az eredmény, amit magamon kívül és belül elértem, magáért beszél, úgy érzem, így sokkal hitelesebben tudok másokat is kezelni. Megtaláltam a "közepem". Ez egy olyan tudás, amelyhez nem kellenek milliós gépek, nem vagyok helyhez kötve, oda viszem, ahová akarom.
Nem kell hozzá több, csak 4 dolog: 1, a fejem - ahol a tudományt tartom. 2, a kis bőröndöm - amiben a kéztesztelőm van. 3, a pálcikáim - amiket a masszázsnál használok. 4, a két kezem.Bordács Etus
Nagyon nehezen tudok szabad időt szakítani a tanulásra gyerek mellett, de ennek ellenére az ismétlőkre amikor csak lehet elmegyek, mert úgy érzem, időről időre szükséges, hogy tudjam a legújabb dolgokat, feltöltődjek, erőt kapjak. Az alap Miaomei masszázs tanfolyamon kívül már elvégeztem a Gyerek Masszázst is. Az új tanfolyam nagyon szuper volt, mert még jobban átlátom az összefüggéseket, így most már minden még jobban összeáll. A masszázs mellett mindenkinél használom kézgépet, és az AMP- vel mért adatok is megerősítenek - ez a három dolog segít abban, hogy átlássam a fogyasztás bonyolult folyamatát. Most már sokkal világosabb számomra, hogy mit kezdjek a sok információval, ami egy vendég kezelése közben adódik, mert tudom a megoldást, biztosan célba találok. Minden átlátható és világos, magától érthető nekem és a vendégeim számára is. Nagyon jó volt a tanfolyam, örülök, hogy bevállaltam.Gál Marianna
"A mondás szerint, jó időben, jó helyen voltam"
Profi masszázs, profi interpretálás. Ez jellemezte a hétvégét. Az előzőleg tanult modulokra remekül tudom illeszteni. Mind az elmélet, mind a gyakorlati nap sikeres volt. Már másnap azonnal tudtam használni az első vendégemnél is az új tudásomat. A fejmasszázsnak azóta is frenetikus sikere van. Vannak, akik ezért az elemért járnak el hozzám. Ez valóban az érintés csodája. A test, a lélek, és a szellem egyaránt megpihenhet általa. Nagyon jól használhat akkor is, amikor valakinek felborult az általános állapota, és akkor is, ha csak kényeztetni szeretné magát. Szakszerűen van összeállítva a kérdőív, amivel könnyedén megállapítható, hogy kinél milyen jellegű egyensúlyvesztés okozta a túlsúlyt. Egyre élvezetesebb így dolgozni, és a siker sem marad el. Kíváncsian várom, mi lesz a következő modul, amivel szélesítenem tudom a palettámat. Kedves Rita! Szeretnék köszönetet mondani a Hulum Qi masszázs tanfolyamért. Őszinte tisztelettel köszönöm ezt neked...Horváth Orsi.
Csodálatos érzés, hogy ki tudom szűrni a lényeget, a kiváltó okokat. A Miaomei masszázs után egy héttel azonnal belevágtam a Hulum Qi - be is. Úgy éreztem azt semmi nem múlhatja felül, és ez igaz is, meg nem is. Hittem a kolleganőmnek, aki mindkettőt meleg szívvel ajánlotta, azt mondta "hidd el a sorrend mindegy, mert nem konkurenciái, hanem kiegészítői egymásnak". Hogy miért? Mert míg az előző lényege az energiák tökéletes kiegyensúlyozása, addig az utóbbi lényege inkább a mozgás szervek megdolgozása, az ízületek, a gerincoszlop, a nyak, a vállak, a derék és a lumbális szakasz-szó szerinti helyre húzása és tolása, nem beszélve a karokról és a lábakról! Azt hiszem, semmit nem hagytam ki. Milyen pluszt adott még? Nem túlzás, de jó pár évnyi tanulást "spórolhattam” meg, ha arra gondolok mennyi idő lett volna amúgy megszerezni azt a tudást, ami ahhoz kell, hogy ilyen letisztultan tudjak diagnosztizálni Biztonsággal választom ki a termékeket - és azt is tudom a siker sosem marad el.A legfrissebb REFERENCIÁK, ahol nincs szükség plasztikára!!!


Pécs, 2013. március
Rózsika 28 kilót fogyott októbertől januárig, azóta nemcsak tartja a súlyát, hanem még további feleslegtől is megszabadult. Az arcán és a bőrén semmi nyoma leadott kilóknak!


egészség, dagadt boka kezelése, dézsás lábmasszázs, duzzadt boka, egészség megőrzése, egészség program, egészség webáruház, egészséges életmód, egészséges életvitel, egészséges táplálkozás étrend, egészséges termékek, egészségmegőrzés, energetizáló masszázs, energia áramlás, étrendkiegészítő, fejmasszázs, felnőttképzés, fogyás, fogyasztás, fogyasztó masszázs budapest, fogyókúra, fogyókúra gyorsan, frissítő lábmasszázs, frissítő masszázs, frissítő masszázs tanfolyam, frissítő masszázs tanfolyam, gyógyítás, gyógyítás energiával, gyógyító lábmasszázs, gyógyító masszázs, gyógymasszázs, gyógymasszázs budapest, gyógymasszőr tanfolyam, gyógytea, keleti gyógymódok, keleti masszázsok, kényeztető masszázs, kínai akupresszúra, kínai gyógyítás, kínai lábmasszázs, kínai masszázs, lábmasszázs, lábmasszázs pontok, lábmasszázs térkép, masszázs képzés, masszázs oktatás, masszázs pécsen, masszázs szalonok, masszázs tanfolyam, masszázs tanfolyam budapest, masszázs térkép, masszázsfajták, masszázsinfo, masszőr képzés, masszőr tanfolyamok, mentális egészség, méregtelenítés, meridiánok a testen, meridiánok aktivitása, meridiánok elhelyezkedése, nyak masszázs, olajos masszázs, reflexológia, reflexológia talp, reflexológia talpmasszázs, reflexzóna, relaxáló masszázs, talp reflexzónái, talpmasszázs, talpmasszázs pontok, talpmasszázs tanfolyam, terítéken az egészség, természetes egészség, természetes gyógyítás, testkezelés, thai lábmasszázs, váll nyak masszázs, akupresszúrás pontok, akupresszúrás pontok a testen, akupunktúrás fogyás, alakformálás, alakformáló masszázs, babamasszázs, csecsemő masszázs, egészség, egészség megőrzése, egészség program, egészség webáruház, egészséges életmód, egészséges életvitel, egészséges gyerek, egészséges táplálkozás étrend, egészséges termékek, egészségmegőrzés, felnőttképzés, fogyás, fogyasztás, fogyasztó masszázs budapest, fogyókúra, fogyókúra gyorsan, gyerekmasszázs, gyermekmasszázs, indiai masszázs, keleti gyógymódok, keleti masszázsok, kényeztető masszázs, kínai akupresszúra, kínai gyógyítás, kínai masszázs, masszázs a kozmetikában, masszázs állás, masszázs budapest, masszázs hirdetés, masszázs képek, masszázs képzés, masszázs oktatás, masszázs pécsen, masszázs szalonok, masszázs tanfolyam, masszázs tanfolyam budapest, masszázs térkép, masszázsfajták, masszázsinfo, masszőr képzés, masszőr tanfolyamok, stresszoldás, természetes gyógyítás, testi-lelki egyensúly, testkezelés, thai masszázs, 5 elemtan, akupresszúra, akupunktúra, belső látás, bioenergetika, blokkok, csakrák, csakrák aktivizálása, csí, csí áramlása, dugulás, egészségvédelem, életfolyamatok, energia egyensúly, energia testek, energiaközpont, energiapályák, érzelmi zavarok, fa elem, feledékenység, fém elem, föld elem, hagyományos kínai orvoslás, hiány, hiánypótlás, hideg tünetek, jövőkép, képzés, kevés önbizalom, kínai filozófia, kínai orvoslás , ko ciklus, kozmikus folyamatok, lépbetegség, májbetegség, meleg tünetek, meridiánok, nyughatatlanság, oktatás, oldások, önmegvalósítás, ősi életenergia, ősi érzelmek, sheng ciklus, stressz, szellemi gyakorlatok, szívbetegség, szívdobogás, szorongás, tanfolyamok, teremtési ciklus, testi gyakorlatok, többlet, tüdőbetegség, tűz elem, uralási ciklus, vesebetegség, víz elem, yang, yang szervek, yin, yin szervek, arc a lélek tükre, arc elváltozásai, arc részei, arc üzenetei, arc üzeneteinek megismerése, arcdiagnosztika, arcelemzés, arctérkép, árulkodó arc, ásványi anyag hiánya, belső működési zavarok, betegség jelei az arcon, betegségek a testen, bőr elváltozásai, bőr színének megváltozása, energia állapot javítás, energia megjelenése, enrgia szerepe, fejformák jelentése, felnőtt képzés, felszín alatti lényeg, fül, fülforma, indikáció, írisz diagnosztika, járás, kalapácsujj, kézforma, kéztartás, kontraindikáció, láb elváltozásai, lábfejforma, lábforma, lábtartás, mikroszkópos íriszdiagnosztika, oktatás, orr, orrforma, ősi módszer, ráncok jelentése, száj, szájforma, szem, személyiségjelek az arcról, szemforma, szemöldök, szemöldökforma, színelváltozások jelentése, tanfolyam, természetgyógyászat, test üzeneteinek megfejtése, test üzeneteinek megismerése, testdiagnosztika, testelemzés, testtartás, vitaminhiány, vizuáldiagnosztika, teljes testdiagnosztika, arc szín, arcél, embertípusok, jellemvonások, ajurvédikus masszázs, aromaterapia, aromaterápia nőknek, aromaterápia táblázat, aromaterápia tanfolyam, aromaterápiás illóolajok, aromaterápiás masszázs, ayurveda , bergamott olaj, boróka olaj, cellulit masszázs, citrom olaj, depresszió ellen, depresszió kezelése, eukaliptusz olaj, frissítő masszázs, frissítő masszázs tanfolyam, geránium illóolaj, illóolaj, illóolaj használata, illóolajok, illóolajok használata, illóolajok hatásai, indiai citromfű, indiai masszázs, kényeztető masszázs, kínai gyógymód, kínai masszázs, kínai masszázs tanfolyam, kínai természetgyógyászat, kötőszöveti masszázslazító masszázs, lazító masszázs, levendula olaj , masszázs, masszázs a kozmetikában, masszázs állás, masszázs budapest, masszázs férfiaknak, masszázs hatásai, masszázs hirdetés, masszázs hölgyeknek, masszázs képek, masszázs képzés, masszázs nőknek, masszázs oktatás, masszázs olaj, masszázs pécs, masszázs szalonok, masszázs tanfolyam, masszázs tanfolyam budapest, masszázs tanfolyam pécs, masszázs térkép, masszázs varázs, masszázsfajták, masszázsinfo, masszőr, masszőr képzés, masszőr tanfolyamok, mentális egészség, méregtelenítés, munkahelyi stressz, narancs illóolaj, narancsbőr masszázs, nyirokmasszázs, nyirokmasszázs , nyirokmasszázs tanfolyam, nyugtató illóolajok, olajos masszázs, olajos testmasszázs, olajos thai masszázs, regeneráló kezelés, relaxáló masszázs, rozmaring olaj, stressz ellen, stressz hatásai, stressz masszázs, stresszkezelés, stresszoldás, stresszoldó masszázs, szantálfa olaj, szorongás, testkezelés, thai masszázs, wellness kozmetika, akupresszúrás pontok, akupresszúrás pontok a testen, egészség, egészség megőrzése, egészség program, egészséges életmód, egészséges életvitel, egészségmegőrzés, felnőttképzés, izomlazítás, keleti gyógymódok, keleti masszázsok, kínai gyógyítás, kínai masszázs, masszázs képzés, masszázs oktatás, masszázs pécsen, masszázs tanfolyam, masszázs tanfolyam budapest, masszázsfajták, masszázsinfo, masszőr képzés, masszőr tanfolyamok, tradicionális kínai orvoslás , TKO, tradicionális kínai gyógyítás, csakrák, meridiánok , akupunktúrás pontok, derékfájás, hátfájás, nyakfájás, mozgásszervi betegségek, merev nyak, befagyott váll, gerincbántalmak, lábfájások, izomgörcsök oldása, ízületek mozgékonyságának fokozása, migrén, menstruációs görcsök, légúti allergiás tünetek, krónikus fáradtság, stresszoldás, székrekedés oldása, emésztés javítása, derékfájás kezelése, hátfájás kezelése, nyakfájás kezelés, mozgásszervi betegségek kezelése, merev nyak kezelése, befagyott váll kezelése, gerincbántalmak kezelése, lábfájások kezelése, migrén csökkentése, menstruációs görcsök csökkentése, allergiás tünetek csökkentése, szorongáscsökkentés, akupresszúrás pontok, akupresszúrás pontok a testen, egészség, egészség megőrzése, egészség program, egészséges életmód, egészséges életvitel, egészségmegőrzés, felnőttképzés, izomlazítás, keleti gyógymódok, keleti masszázsok, kínai gyógyítás, kínai masszázs, masszázs képzés, masszázs oktatás, masszázs pécsen, masszázs tanfolyam, masszázs tanfolyam budapest, masszázsfajták, masszázsinfo, masszőr képzés, masszőr tanfolyamok, tradicionális kínai orvoslás , TKO, tradicionális kínai gyógyítás, akupunktúrás pontok, Miaomei, Egészség, Kozmetika, Szépségápolás, Feszes, Egészségmegőrzés, Fogyás, Fogyasztás, Anorexia, Karcsú, Méregtelenít, Masszázs, Kínai, Gyógymód, Étrend, természetes, bambuszvirág, speciális masszázs, fogyókúra, alakformálás, testformálás, méregtelenítés, salaktalanítás, emésztés javítása, masszázstechnika, kúra, 54 akupunktúrás pont, ízületi problémák megszüntetése, mozgásszervi problémák, mozgásszervi problémák kezelése, gyomor problémák, gyomorproblémák kezelése, anyagcsere elmélete, méregtelenítés elmélete, méregtelenítés gyakorlata, állapotfelmérés, állapotfelmérés elmélete, állapotfelmérés gyakorlata, AMP, AMP vérkép analizátor,

Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI