A veinwave a XXI. század technikája


A felületi érproblémák kezelése a testen bárhol.


A tágult hajszálerek, több más érelváltozással együtt, állandó problémaként jelentkeznek a nők és a férfiak nagy százalékánál. A kutatások szerint a dolgozó nők 60 százaléka szenved egyik vagy másik bőr alatti ér-elváltozástól, 71 százalékuk változó korban van. A 20 és 70 év közötti férfi és női páciensek esetében legalább 55 százalék panaszkodik a hajszálértágulat megjelenése miatt különböző, esztétikailag fontos felületeken és szeretnék őket eltüntetni.


A veinwave a seprűvénák, piros foltok és a rosacea eltüntetését szolgálja. Hatása a nagyon magas frekvenciájú rezgések által termelt hő hatásán alapul, mely egy termális (hő) sérülést hoz létre. A veinwave olyan optimális energiahatást biztosít, amellyel elkerülhető a bőrégés bármely formája. A nagyon finom tűkkel és a készülék beépített mikrohullámú rezgés-generátorával célzott, hajszálpontos kezelés hajtható végre, mely nem okoz változást a bőrfelszín folytonosságában.

Bármilyen bőrtípushoz használható, legyen az világos, vagy sötétebb. Az erek alakja és színe lényegtelen, és a kezelés a test bármely területén alkalmazható, beleértve az arcot, a karokat, a lábakat és még a talpat is. A veinwave géppel lehetséges a 0,3 mm-nél kisebb átmérőjű erek kezelése is.


A veinwave a forradalmian új, termokoaguláció-nak nevezett technikát alkalmazza, amely garantált hatékonysággal veszi fel a küzdelmet a seprűvénákkal és a különböző értágulatokkal az arcon és a test bármely pontján. Hatása egy magas frekvenciájú hullámon alapul, amely úgynevezett kis termális sebet ejt a kezelt részen. Az ér azonnal eltűnik, alkalmanként kis mikro-heget hagyva maga után, amely kis idő múlva eltűnik, így végül az ambuláns kezelés után a beavatkozásnak nem marad nyoma.


A technikát Franciaországban fejlesztették ki, 400 különböző páciensen végzett mintegy 2000 tesztkezelés alapján. Tizennyolc hónapot szántak a kezelés hatásainak ellenőrzésére, eközben semmilyen komplikációt vagy balesetet nem jegyeztek fel.


Előnyök

A termokoaguláció pontosan ellenőrzött és irányított energiát használ, amely csak a célszövetre van hatással, de megvédi azt körülvevő epidermiszt. Így nem tapasztalható égés, szövetelhalás vagy pigmentáció. A kezelés bármilyen típusú vagy színű bőrön kényelmesen elvégezhető, felhámsérülés vagy utólagos kötözési igény nélkül. Egy kezelés során 15-20 perc alatt 200-250 impulzust ad le a gép és ezzel akár 50 centiméternyi eret képes eltüntetni teljes biztonsággal.

A veinwave-vel lábon bármilyen, 0.3 mm átmérőnél kisebb ér, míg az arcon átmérőtől függetlenül minden ér kezelhető.


Összehasonlítás a mikroszkleroterápiával

Nincsenek mellékhatások, nincs allergiás reakció vagy felhámsérülés. A kezelés csak kismértékben kellemetlen (mint pl egy szúnyogcsípés), így a test érzékeny területei is kezelhetők vele. Az elvégzett tesztek tanúsága szerint a kezelést kipróbáló páciensek 80 százaléka jobban kedvelte ezt a kezelést, mint a mikroszkleroterápiát.


Összehasonlítás a lézerrel

A veinwave gép és a vele végzett hatásos kezelés sokkal olcsóbb, mint a megszokott lézeres eszközök, a test bármely részén használható, nincs égés vagy pigmentvesztés (kifehéredés) vagy gyulladásos reakció.

Fontos kiemelni, hogy ez az eljárás nem azonos az elektro-koagulációként korábbról már ismert kezeléssel. Az elektro-koaguláció a 20. század technikája volt, amikor is a kezelés során áramot vezettek végig az éren. Egy-egy ilyen elektrolízis ionizációt okozhat és egy olyan kémiai reakciót válthat ki, melynek megvannak a maga veszélyei. Ezzel szemben a termokoaguláció már a 21. század technológiája. Lényege egy - a magas frekvenciájú hullám által keltett - "hőemelkedés", melyet a nagy finomságú tű közvetít, így biztonságosan és mellékhatás nélkül tünteti el az ereket.

A veinwave készülék alkalmas a hő mértékének és a pulzus időtartamának változtatására és szabályozására. A veinwave technológia megfelel az Európai Unió 93/42 EC számú, orvosi eszközökről szóló direktívája előírásainak is, erről független szakértő szervezet által kiállított CE bizonyítvány áll rendelkezésre.


A veinwave tesztek összefoglalása

A veinwave gép bevizsgálásakor elvégzett tesztek során 25 és 70 év közötti életkorban lévő 400 női pácienst vizsgáltak, akik mindegyikét termokoagulációval kezelték. Mindegyikük átlagosan 5 kezelést kapott, így összesen mintegy 2000 kezelést hajtottak végre.


Az általános megfigyelések a következők


• seprűvénák is biztonsággal eltüntethetők
• az eredmények igen rövid időn belül láthatóak voltak
• a mikro-hegek napokon belül eltűntek
• a kezelések az erek teljes eltűnésével és a szövetek teljes gyógyulással végződtek

Semmilyen komplikációt vagy balesetet nem jegyeztek fel, semmilyen mellékhatás nem mutatkozott a 2000 kezelés alatt.


Ellenjavallatok


• nikkel allergia (a fémallergiások részére speciális aranybevonatú tűt kell használni)
• pacemaker
• bőrfertőzés
• terhesség
• epilepszia


A veinwave termokoaguláció előnyeinek összefoglalása


• könnyű és egyszerű használat
• nincs pigmentáció
• nincs bőrégés
• gyors, ambuláns jellegű kezelés (a 20-25 perc alatt leadott kb 250 pulzus akár 50 cm-nyi eret is képes eltűntetni)
• rendkívül hatékony (sokrétű alkalmazás arcon és lábon, a test bármely részén)
• bármilyen bőrtípuson alkalmazható
• nincs szükség a kezelt terület kezelés utáni kötözésére
• nincs allergiás reakció (kivéve a nikkelt, ebben az esetben aranyozott tűt kell használni)
• alacsony rezsiköltségek


A veinwave lámpa és szemüveg


A veinwave polarizált fényű lámpával kombinált nagyító szemüveg

A forradalmian új technológiát képviselő készülékhez kifejlesztettek egy high-tech megvilágítással kombinált szemüveget. Ennek célja a kezelést végző személy szemének kímélése, a kezelendő felület jobb láthatósága, és a gyorsabb, hatékonyabb kezelés. Rendkívül előnyös tulajdonságai miatt nemcsak a veinwave készülékhez alkalmazható, más kezeléseknél is megkönnyítheti a munkát, ahol feszült figyelem, összpontosítás és erős szemigénybevétel szükséges erős megvilágítás mellett.

A szemüveg előnye kettős. Egyrészt nagyító funciója megnöveli, és jobban láthatóvá teszi a kezelt felületet. Különlegességét azonban nem ez, hanem a speciális megvilágítás adja: a sisakszerű szemüveg vázára szerelt mini lámpa pontosan a kezelt felületre irányítható árnyék nélkül (bármilyen máshonnan érkező megvilágítás esetén óhatatlanul is árnyékot vet maga a kezelő is). A lámpában egy elfogatható ki karral polarizált fény (egy síkban rezgő) fény állítható elő. Hihetetlen, amit a polarizált fény tud: ennek a megvilágításában szinte át lehet látni a bőrön, előtűnnek a normál fényben nem is látható részek a bőrben. Tálcán kínálják fel magukat a polarizált fényben a kezelendő hajszálerek.
Az oldal elejére.
Copyrigts ®    2010    MIAOMEI Kft. All  Rights  Reserved Created  By  WEBVIKI